Tehnički kutak > Tuning skutera

leo vince tt ili gianelli sprint

<< < (2/4) > >>

giannelli:
gledaj cijenu, isto ti je.. tt je negdje oko 900kn giannelli ne znam koliko kosta.
nece ti bit neka razlika.

_aerox_:
a prije nek onda uzme tt s malo tezim rolicama i teraj brate,tt je mislim i jeftiniji od 900kn ako se ne varam

gox:
imate možda kakva iskustva s ugradnjom, gigant ili bencony?hvala na savjetima ak sam dosadan sori...e da postoje gianelli go i next spulje su one možda malo manje sportske od tt-a i sprinta bojim se da mi radilica ne krepa...

giannelli:
pa sta je s radilicom? ima lufta ili su lezajevi u banani?

sa giannelli next bi bio brzi skuter ipak je to rezonantni, sad ne znam dal zelis da ti ide brze, ako ti je isao dosta dobro sa obicnim spuhom mozes uzet i giannelli go, on je kao serijski samo malo protocnij.

gox:
čuje se jako nakon 65 imam osjećaj da se trese cijeli motor do 70-75...i onda ide dobro...kad usporim i kad opet ubrzam koda gubi snagu sporije ubrzava neznam jel to zbog sjebanog spuha(sadašnjeg)kaj briješ da go uzmem jel ovi su ipak malo sportskiji(tt i sprint) ili su u rangu go-a daj mi još to pliz pojasni i znaš li možda di su korektniji u poslu u gigantu il u benconiju makar mi se nekak više tt sviđa(benconi)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju