Tehnički kutak > Tuning skutera
leo vince tt ili gianelli sprint
gox:
nekak mi se više čini da melje skuter se počne trest malo al zvuk ne kužim baš kad mi je spulja jako glasna,prošo je oko 17000 al sam nedavno stavio novi klip i cilindar,gume i pločice.kompa znaš li možda kolko dođu ti ležajevi na radilici ubio me ovaj skuter.reko mi je mehaničar da ne stiskam gas do kraja(u vezi radilice) da se ne razleti da ga ne forsiram baš tak da se vozim do 65 većinu vremena.
giannelli:
nije bitno koliko brzo ga ti vozis vec na koliko okretaja drzis.. a odprilike lezajevi su 90kn, jedan, a trebaju ih dva, znaci 180kn, jos dva semeringa oko 220kn odprilike materijal, ne znam koliko su semerinzi, ali oko 40kn jer ima raznis proizvodjaca pa kako gdje su cijene, tako isto sa lezajevima ali 90kn odprilike.
jos ruke da ti naplati, jer to nije mal poso, tu treba cijelu masinu skidat, pa blokove na pola i vadit radilicu.. to vidi s njim za koliko bi ti on napravio to, i odmah montirao auspuh i valjcice oprugice da to nasteli.
gox:
u jbt stvarno puuno posla ccc ma kolko se ja vozim valjda bu izdural do jeseni...gianneli car si i pol ipak ću uzet tt-a vidim da nema druge hvala ti najljepša :) ugodno ljeto...
animatrix:
pa da, kad vec uzimas auspuh uzmi onaj od kojeg ces dobiti nesto.. kad sredis radilicu vidit ces kako ce skut ici :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju