Tehnički kutak > Tuning skutera
Mikro remen kada se mijenja?
doc-sr150:
nema nikakvog sistema da se skuter ugasi i nemožeš ga više upalit ako pukne micro remen....
3alfa3:
Na Piaggiu (50) kad pukne mikro remen ne desava se nista osim sto prestanu raditi vodena i uljna pumpa
zoki_NRG:
Ja sad kad sam slago si skuter, promjenio sam mikro remen,
platio sam ga 105 kuna za informaciju ako netko nezna...
[SB]Replica 180:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Lipanj, 2009, 23:45:47 ---Na Piaggiu (50) kad pukne mikro remen ne desava se nista osim sto prestanu raditi vodena i uljna pumpa
--- Kraj citata ---
isto je i na BB bloku, nema nikakvog sigurnosnog mehanizma =) , samo odlazak u vjecna lovista za garnituru :laughing7: :laughing7:
giannelli:
meni je u voznji pukao veliki remen i potrgao mikroremen, nakon sto je puko remen mogao sam skuter upalit i davat gasa sve.. ali kao sto alfa kaze uljna i vodena punpa odkazu, naravno nisam ga turirao nego cisto upalio ga i vidio da uz gas ne krece i to je to..
novi mikroremen sam platio 103kn, isto za piaggio 50.
--- Citat: dino_sk - 15 Lipanj, 2009, 23:28:42 ---sistem je taj da ti onda treba novi klip i brusenje na prvu specijalu :laughing7:
zna neko mozda koliko kosta ??
--- Kraj citata ---
platio sam brusenje 700kn mestru za busenje i honovanje plus novi klip i karike za trophy, kontaj 200kn za ruke sto mi je tu uzeo i 500kn za klip karike s busenjem, u dbk oko prilike 150-200kn busenje to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju