Tehnički kutak > Tuning skutera

Mikro remen kada se mijenja?

(1/4) > >>

jgregoro:
Zanima me na koliko se km. mijenja inače mikro remen, naravno ako pukne napravi dar mar, i ako je imao tko iskustva da mu je u vožnji puko jel se može to skužit, simptomi koji se poojave (da se na vrijeme motor ugasi).O piaggio mašini je riječ...

3alfa3:
oko 15000km

speed:

--- Citat: jgregoro - 15 Lipanj, 2009, 23:07:27 ---Zanima me na koliko se km. mijenja inače mikro remen, naravno ako pukne napravi dar mar, i ako je imao tko iskustva da mu je u vožnji puko jel se može to skužit, simptomi koji se poojave (da se na vrijeme motor ugasi).O piaggio mašini je riječ...

--- Kraj citata ---
ugasi se skut i nemozes ga upaliti kad pukne u voznji,ima neki sigurnosni sistem,barem noviji agregati

dino_sk:

--- Citat: speed - 15 Lipanj, 2009, 23:18:35 ---ugasi se skut i nemozes ga upaliti kad pukne u voznji,ima neki sigurnosni sistem,barem noviji agregati

--- Kraj citata ---
sistem je taj da ti onda treba novi klip i brusenje na prvu specijalu :laughing7:
zna neko mozda koliko kosta ??

speed:

--- Citat: dino_sk - 15 Lipanj, 2009, 23:28:42 ---sistem je taj da ti onda treba novi klip i brusenje na prvu specijalu :laughing7:
zna neko mozda koliko kosta ??

--- Kraj citata ---
kolegi je pukao pred mojim ocima i skut se sam ugasio,stavili novi i vozi dalje vec 5000 km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju