Tehnički kutak > Tuning skutera
blok 180 na 50cc skuter
speed:
--- Citat: seba - 15 Lipanj, 2009, 15:49:24 ---pa sta bi trebao napravit da bude ok?
stavit selene ili?
imam ponudu jednog runnera za male pare pa bi uzeo,a mislim da ce lakse bit pripasat na njega masinu nego na srku
--- Kraj citata ---
napravis nosac sa selenima
te-te-ac:
--- Citat: gokiSP - 15 Lipanj, 2009, 15:34:36 ---pase na saraf al nemas onda centralni selen a to je brrr...koda si si gurnuo vibrator u guzicu... :toothy12:
--- Kraj citata ---
vibrator je pičkin dim.. ovo je ko hiltika..
on netrese dok ti vozis neg kad radi u leru .. zamisli kak je kad ulazis u zavoj i pustis gas kad počne skakat...
zato ako nemas nekog iskustva nemoj ni radit.. nemislim dikekt na tebe Seba vec na sve koji se upustaju u takve projekte..
kad malo bolje pogledas uvjek ima nekih pi*darija ovo ono .. tak da nije sam nabit makinu i terat..
kom se da nek radi .. kom ne neg ode i kupi seriski ili nesto tako vec rađeno :icon_biggrin:
seba:
nisam ni ja nikad to radio,ali me zanimalo posto su runner 50 i 180 gotovo identicni osim bloka pa me zanimalo jel pase na seraf
zanci trebalo bi sredit samo nosac da ne vibrira,znaci pomocu selena bi se moglo rjesit.
treba mi svejedno jos jedan skuter,pa mi je lakse to slozit na runnera nego srku
igor.sb:
--- Citat: te-te-ac - 15 Lipanj, 2009, 16:10:29 ---vibrator je pičkin dim.. ovo je ko hiltika..
on netrese dok ti vozis neg kad radi u leru .. zamisli kak je kad ulazis u zavoj i pustis gas kad počne skakat...
--- Kraj citata ---
to je normalno i to tak treba bit, eventualno vibracije ublazit dizanjem lera il drzat zadnju kocnicu stisnutu :toothy12: :toothy12:
a ovo boldano, teteac malo ga kenjas :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
seba vec si otvorio temu pa su izbrisali, otvaras opet, sven aka 209 je devMicheleu fino napisao sta treba :dontknow:
imas u na ssu u projektima od matherfakera kako mu je waynder radio convert runner 50 to BB sa selenima od 150ke
te-te-ac:
gle ja sam tak negdi procito i kad gledam oriđiđi srku kak radi u leru meni je ful smjesno.. ali to je oke
sam nikad nisam vozio neki bb bez selena (mada bi bas zelio) da vidim kak to tamo mora bit
nisam ja neki iskusni majstor ko vi tjuneri .. ja sam šofer.. tak da .. :happy3:
ja se nebi upustao u takav projekt nikada.. kom se da nek radi, kom ne nek si kupi.. eto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju