Tehnički kutak > Tuning skutera

blok 180 na 50cc skuter

<< < (3/6) > >>

te-te-ac:
evo vamo sve pise.. ista tema prije manje od mj. dana

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=18923.0

Pupo:
Vibracije su dobre, bratić vozo kevu na SR125 i stajali na semaforima i kaže mala ja nemogu više!  :icon_biggrin:

Od 2.3 nadalje

gokiSP:
ja sam vozio nrg-a sa bb masinom bez selena...nebis i pozelio takav motoric, ne bez selena..

te-te-ac:

--- Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2009, 16:22:33 ---to je normalno i to tak treba bit, eventualno vibracije ublazit dizanjem lera il drzat zadnju kocnicu stisnutu  :toothy12: :toothy12:

a ovo boldano, teteac malo ga kenjas :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

seba vec si otvorio temu pa su izbrisali, otvaras opet, sven aka 209 je devMicheleu fino napisao sta treba  :dontknow:

imas u na ssu u projektima od matherfakera kako mu je waynder radio convert runner 50 to BB sa selenima od 150ke

--- Kraj citata ---

--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Svibanj, 2009, 23:35:44 ---nije niti rama ista
sp 180 ti ima centralni selen koji ti smanjuje vibracije
fizicki masina ide na ramu od 50 ali bez selena (ili nekog drugog idejnog rucni rad rjesenja) ces imat prevelike vibracije prilikom pustanja gasa.toliko da ce masina poskakivat gore dole po par cm....
sad zamisli to u zavoju :)

postoji mogucnost da to kvalitetno napravis a da ne radis selen ali mislim iskreno da premalo znanja imas obzirom na postavljeno pitanje..
ovo ti je osnovna razlika...

Gdje su vilice,kocione celjusti, pumpa kocnice, instalacije, itd itd.

--- Kraj citata ---

@_čigore .. rekao čovjek koji zna o skuterima vise neg ja i ti + svi tvoji tjuneri..  :happy3:

:binkybaby:

evo i ovo ti mozda pomogne.. to je iz ove teme ..

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=18803.msg295960#msg295960

živeli  :glasses9:

igor.sb:
eto ako jurca kaze da je tako onda je tako  :dontknow:

ali blizu si pa se mos i sam uvjeriti kod neera u visnjevac kad sjednes na sf i provozas vidjet ces da to nije bas tako

do tad psst i  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju