neznam vise od cega da pocnem ni di da zavrsim,po treci il cetvrti put mi odlaze lezajevi na radilici......bas da je svaki put bila nepravilna montaza nevjerujem jer majstor je dobar....pa sam se sjetio da je prije ugradnje kita dok je bila seriska radilica da kad sam to otvorio da je bio lezaj ovaj do variomata u banani do jaja.......i kad je kit ugradjen lazaji su trajali cca 2500km(polini ko fol al su skfc4
),kad je to oslo povuklo je za sobom i radilicu jer je poglodalo onaj dosjed za lezaj....pa sam uzeo topovu radilicu i stavio snr lezaje koji su osli za nekih 50km,pa sam opet stavio lezajeve skf c4 i otisli i oni al za nekih 300km.....bili su mi klizaci u banani velikoj al pitao sam malo ljude tu po forumu i kazu prije bi ti oso variomat nego lezaji....
.....sad se opet pripremam za ugradju lazajeva,opet imam skf c4.....a pitanje moje je:dal je moguce da jos onda dok je bila seriska radilica kad je otiso lezaj a vozio sam se tako neznajuci da su otisli....da se pojela ona rupa di lazaj sjeda i da sad svako tolko ode lezaj..
?
e da,majstora koji mi to stavlja sam pitao kako ugradjuje i vadi lezajeve,reko mi je da ima alat za vadit a da ih ugardjuje upresavanjem.....i stvarno znam ljudi kojima je montiro kiteve i komplet masine ukljucujuci i lezajeve i evo dan danas voze bez ikakvih krajeva a kamoli da im lezaji odlaze....inace majstor je specijalac za minarelli jer to samo i radi vecinom.....