Općenito > Generalno o skuterima
Koji jeftinjak 50ccm skuter za rutu od 20km po 2-3 tjedno?
Biker(ss):
ma svi su ti skuteri predviđeni za brzine od 50km/h..samo što s skuterom od 50ccm ne smiješ ići brže od 55km/h
Iwo SR Tuono:
svaka šasija od sr50, runnera 50 itd je sposobna izdržat brzine puno veće od 50km/h, a i kočnice nisu neki problem, brije da bi prije stao sa ditechom neko netko sa sr125/150....jedino mislim da SP180 ima jače kočnice od runnera 50, tako da to dal su skuteri rađeni za brzine veće od 50km/h jesu, samo nekad i treba znat vozit ;)
gokiSP:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Lipanj, 2009, 16:07:55 ---svaka šasija od sr50, runnera 50 itd je sposobna izdržat brzine puno veće od 50km/h, a i kočnice nisu neki problem, brije da bi prije stao sa ditechom neko netko sa sr125/150....jedino mislim da SP180 ima jače kočnice od runnera 50, tako da to dal su skuteri rađeni za brzine veće od 50km/h jesu, samo nekad i treba znat vozit ;)
--- Kraj citata ---
kocnice na runerima su dobre jedino na sp-u vxr-u i vecoj kompaniji..a na 50ccm su dobre na samo jednom modelu i to je sp, on je imao brembo kljesta i motor odlicno koci s njima, moj je derao sp-a i s tom njegovim kocnicama sam bio prezadovoljan..ovi noviji sta imaju kljuesta na kojima nista ne pise su lata teska, usporedivao sam, koce bar 40% slabije.. ;)
Iwo SR Tuono:
vjeruj mi i na apriliama je sličam problem sa grimeca klještima, aerox jedostavno brže stane sa brembom nego ja s grimecom, mislim dobro one koče i sve al nije to to iako isto izgledaju i to, čak nekad nije toliko ni do pakni nego jedostavno čeljusti i cijeli sistem je bolji od bremba
gokiSP:
vidis na runneru i nrg-u ovim starijim modelima koji su imali brembo kljesta cijeli ostali sistem je grimeca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju