Tehnički kutak > Tuning skutera

ful gas....

<< < (2/3) > >>

Mr J:

--- Citat: ivan007 - 14 Lipanj, 2009, 22:10:39 ---za sad je izdrzo 11700  :icon_thumright: jos nije vrisno :toothy3: ne ozbiljno pitam jel moze sta nastetit brijem da ne al ako da to je pre tuzno da se moram vozit 60-70 da nesmijem cjelo vrijem ic 90......

--- Kraj citata ---

A sto da ti kazem, ti trci brzinom 8kmph pa vidi koliko ces perci, drugi dan trci 15kmph pa vidi koliko ces istrcati. Vjerujem da ces dvostruko ako ne i vise istrcati ako trcis brzinom od 8kmph.
Slicna stvar je i sa skuterom, stalno ga drzis u visokim okretajima i masina se vise trosi (cisto fizicki gledano).
Ako se zelis stalno voziti 90kmph a da si siguran da ce motor dugo trajati onda uzmes 250ccm ili nesto jos jace.

ivan007:

--- Citat: vjeko86 - 14 Lipanj, 2009, 22:17:10 ---jbte,ljudi sa preko 500 postova pitaju takve gluposti,naravno da mu neće biti ništa ako držiš gas cijelo vrijeme,ali opet morat ćeš spustiti brzinu (od tih čarobnih 90 km/h)htio to ili ne,znači nećeš držati gas cijelo vrijeme,samo cepaj

--- Kraj citata ---
zasto gluposti pa jbt pitam.....direktor svemira oprostite ako sam vas ikako uvrjedio.....jel cjelo vrijeme neke brije nesmije bit na ful gasu i te seme oko briji kad je motor nabrijavan zali boze uopce takve skule nabrijavat al ajde o ukusima se neraspravlja :icon_thumright: moj je seriski al svejedno sam htio pitat i hvala na odgovoru :icon_thumright:

ivan007:

--- Citat: Mr J - 14 Lipanj, 2009, 22:20:39 ---A sto da ti kazem, ti trci brzinom 8kmph pa vidi koliko ces perci, drugi dan trci 15kmph pa vidi koliko ces istrcati. Vjerujem da ces dvostruko ako ne i vise istrcati ako trcis brzinom od 8kmph.
Slicna stvar je i sa skuterom, stalno ga drzis u visokim okretajima i masina se vise trosi (cisto fizicki gledano).
Ako se zelis stalno voziti 90kmph a da si siguran da ce motor dugo trajati onda uzmes 250ccm ili nesto jos jace.

--- Kraj citata ---
ma uzeo bi al nisam u financiskoj mogucnosti promjenit jos jel auto pojede i svaku kunu a i imam ovu pedersku a1 kategoriju

Mr J:

--- Citat: ivan007 - 14 Lipanj, 2009, 22:24:54 ---ma uzeo bi al nisam u financiskoj mogucnosti promjenit jos jel auto pojede i svaku kunu a i imam ovu pedersku a1 kategoriju

--- Kraj citata ---

A cuj... Uvijek vrijedi ona "Koliko para toliko muzike"  :icon_thumright:

radomir.g:
Jbs motor od 125cc ako na full gasu ide samo 90... To je isto ko 50cc kad ides 40 jbt.. Nece mu nista biti samo cepaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju