Tehnički kutak > Tuning skutera
ful gas....
ivan007:
--- Citat: radomir.g - 14 Lipanj, 2009, 22:30:46 ---Jbs motor od 125cc ako na full gasu ide samo 90... To je isto ko 50cc kad ides 40 jbt.. Nece mu nista biti samo cepaj
--- Kraj citata ---
a jebi ga da samo 90 al nije bilo para da neki bolji uzmem ovaj sam pikno nov za 12 soma nisam htio skuter 50 kubika jel seriski ide kojih 50-60 i moro bi nabrijavat da dobijem ovih 90 nekuzim se u to pa bolje ne :toothy3: ali bit ce neka pila nadam se sljedece godine
Mr J:
--- Citat: ivan007 - 14 Lipanj, 2009, 22:34:47 ---a jebi ga da samo 90 al nije bilo para da neki bolji uzmem ovaj sam pikno nov za 12 soma nisam htio skuter 50 kubika jel seriski ide kojih 50-60 i moro bi nabrijavat da dobijem ovih 90 nekuzim se u to pa bolje ne :toothy3: ali bit ce neka pila nadam se sljedece godine
--- Kraj citata ---
Ma samo polako i jedan prijateljski savjet :
Grad je streljana za motoriste koji voze agresivno! Velika vecina motorista gine u gradu zbog oduzimanja prednosti ili necega treceg. U gradu ce ti UVIJEK netko izletjeti stoga treba i brzinu i nacin voznje prilagoditi... :icon_thumright:
ivan007:
--- Citat: Mr J - 14 Lipanj, 2009, 22:38:33 ---Ma samo polako i jedan prijateljski savjet :
Grad je streljana za motoriste koji voze agresivno! Velika vecina motorista gine u gradu zbog oduzimanja prednosti ili necega treceg. U gradu ce ti UVIJEK netko izletjeti stoga treba i brzinu i nacin voznje prilagoditi... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala,trenutno sam u dugom selu to je 15km od dubrave a u dubravi sam svaki dan jel tam mi je cjelo drustvo i stari mi tam zivi tak da picim samo ravno nemam ni jedno skretanje do tam jel kuca mi je na glavnoj cesti izadjem iz dvorista i gas :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju