Tehnički kutak > Tuning skutera

sila zena na skuter,a on krepa!!

<< < (2/6) > >>

mrcina:
zato imam spidi bosanca da mi obavi sve ono što ja nemrem . ipak je moja bulja mekša.

J.U.R.C.A:
Novu svjecicu za pocetak.
javi jel rjesilo problem!

radomir.g:
Nova svecica i tvrdje federe kvacila....

sttipe:

--- Citat: mrcina - 14 Lipanj, 2009, 08:15:53 ---koliko  ti je stara šklopoca od skutera.
činimi se da si povuka smeče i da ti se karburator zaštopa zato kad probije vuče ka lud a kad se smeče skupi na dizni ni da mrdne.

--- Kraj citata ---
moze bit..karb je ociscen prije misec dana..rastavljen do zadnje vide..malo ga proradim,i vozi..zbog karba moze puknit iz auspuha?sad mi vozi ok kad sam sam..samo sta mu triba da povuce..sekund uopce ne vuce onda podivlja..nekad mi se zna u voznji dogodit da nece da digne djire..i po par sekundi..i onda se samoispali..ipak mi se cini da najnizi polozaj igle mozda i nije najbolji..ali zasto onda nema bar malog trzaja kad je zena iza mene?nemora povuc,nek bar proba!!i kad ona sidje nece ni mene da vuce!!bija mi se prije zna ugasit nakon 4-5 kilometri,ali igla je tad bila na drugom najvisem polozaju,i svicica mi je bila mokra..previse smjese.a filter zraka se bija raspa..bivsi vlasnik ga nije prominija nego pristelova karb!!imam 2 nove svicice s manje od 1000 km na obe skupa..zna li sta od struje jexuckat al bas usitno?'

zikihos:
tvrdji centralni feder i federi kvacila, ja bi to prvo probao..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju