Tehnički kutak > Tuning skutera

sila zena na skuter,a on krepa!!

<< < (3/6) > >>

sttipe:

--- Citat: zikihos - 14 Lipanj, 2009, 22:04:55 ---tvrdji centralni feder i federi kvacila, ja bi to prvo probao..

--- Kraj citata ---
hm,toga na tomosu nije bilo!! :icon_scratch:

zikihos:
jesi mjenjao to ikad ? ti ili netko drugi na tvom skuteru?

sttipe:

--- Citat: zikihos - 14 Lipanj, 2009, 23:06:59 ---jesi mjenjao to ikad ? ti ili netko drugi na tvom skuteru?

--- Kraj citata ---
ne..skut je u mene 30 dana..prije sam ima kineza i nisam nista dira na njemu..a prije 15 godina sam ima 10tak tomosa,i nema sta nisam na njima dira..sranje su mi vide koje triba odvidavat pistoljom..pa ne zelim nista dirat dok ne moram..na skutu se samo ponekad osjecaju vibracije iz djela di su varomat i kvacilo..osjecam nekad mrvu kad kecem..morat cu dat skt onoj dici sta imaju "bandu na skuterima" da dobijem dijagnozu..mada su mi neki od tih mulaca govorili kako dobro ide..nisu primjecivali problem s kasnjenjem gasa od 1 sekunde..jer ni meni to ne kasni uvik..a iz auspuha pukne samo bas ponekad..probat cu dignit iglu na drugi polozaj po siromastvu smjese..mozda ne bude vise alergican na zenu..jexes litru goriva..mada mi je ovo sad jedini polozaj igle di radi uredno sa krug i po odvidane vide za smjesu..smjesa se i po boji svicice cini ok..

sttipe:
postoji li neka shema za dijagnozu djela di su vario i kvacilo bez skidanja svega?ono ka za lamelu u autu,u 5.pa uz gas,pustat lagano kumplug,pa gledat jel spaja linearno ili proklizava i tuce..

vuk:
meni se ćini da bi njemu trebala generalka. znaći novi ležajevi, semerinzi, radilica,klip i cilindar( može i specijala), pogledat u kakvom je stanju variomat, remen i kvaćilo i zamjenit po potrebi. ovo ne raidit ko za lamelu u autu nego skinit deklo, nakon njega variomat i kvaćilo i vidit kakve su rolice(trebale bi biti okrugle), i pogledat pakne i opruge na kvaćilu. pretpostavljam da je zvono OK.
otvoriti getribu i vidit u kakvom su stanju zupćanici, ali najvjerovatnije će trebati samo promjenit ulje.

napiši koliko ima kilometara. ako ima više od 20 000 a sigurno ima pošto je 97 god, ovo gore napisano bi trebao napravit

ali najprije staviti karb delorto 17,5 diznu 64 i red sponge u airbox.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju