Tehnički kutak > Tuning skutera

CPI TUNNING-HELP!!!!

<< < (2/29) > >>

roby44:
ide sve od minarellia, osim variomata. on ide od derbija. radilicu ne moras mijenjat ak je base kit, bolje prodaj TT i kupi drugi auspuh.
i pazi kad kupujes kit da uzmes s bolcnom 12.

LOOD:
Znaci da uzmem malossi kit (imas tocno model?) derbijev vario, kevlar remen i karburator 17,5?-i to bi bilo to? ili ima jos nesto?..sorry na puno spamma ali stvarno sam nov u ovome pa zato...a sto se tice TT-a kome da ga prodam kad su grane drukcije napravljene pa ne pase na vecinu motora

aeroman:

--- Citat: LOOD - 19 Travanj, 2007, 23:46:19 ---Znaci da uzmem malossi kit (imas tocno model?) derbijev vario, kevlar remen i karburator 17,5?-i to bi bilo to? ili ima jos nesto?..sorry na puno spamma ali stvarno sam nov u ovome pa zato...a sto se tice TT-a kome da ga prodam kad su grane drukcije napravljene pa ne pase na vecinu motora

--- Kraj citata ---
Ma uzmes bilo koji base kit(kupiš od Mallossia zove se Mallosi sport70),vario,i karb Dellorto19(lakše je poštelat,sa 17,5 je duplo više sranja)Ostavi TT-a jer nevjerujem daš dobit neke pare za njega,neisplati se prodat,kevlar ti netreba.

LOOD:
OK THX ali sam cuo da je teze za postelat 19 nego 17,5 sad ko je u pravu ne znam.sad sam malo zbunjen za izbor karburatora!

lik-bj:
da 17.5 je lakše naštelat barem po meni a neznam kako drugi misle

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju