Tehnički kutak > Tuning skutera
CPI TUNNING-HELP!!!!
LOOD:
Evo ovako ljudi imam CPI oliver sport i zanimaju me vasa misljenja oko tunninga. Znaci sto mi je sve potrebno, koja marka i cijena stvari potrebnih za tunning (kit i te stvari). Zasad na motoru imam samo LeoVince TT, nadam se da kit moze raditi s tim spuhom?>Pomagajte brzo jer zelim sredit motor u sto kracem roku a ne kuzim se u te stvari uopce. :help: :help: :help:
speed:
Pozdrav,a da se najprije predstavis u kutku za nove clanove,evo ti link za tvoj skuter,svi proizvodi i cijene
http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=4_4974_6392
LOOD:
sorry kaj se nisam predstavio nov sam u ovom svemu pa se jos ne snalazim...
E hvala na linku ali jel ima kakva hrv stranica za to?
roby44:
pa ovisi kolko si spreman ulozit... imas tema vezanih za tunning kolko hoces. TT bas i nije neko najsretnije rjesenje al posluzit ce. koja je godina skuter?
LOOD:
--- Citat: roby44 - 19 Travanj, 2007, 22:58:09 ---pa ovisi kolko si spreman ulozit... imas tema vezanih za tunning kolko hoces. TT bas i nije neko najsretnije rjesenje al posluzit ce. koja je godina skuter?
--- Kraj citata ---
nema jos ni godinu dana i ima samo 1900 km, a stavio bi base kit, vario malossi, kevlar remen, karburator 17,5 i radilicu e sad me zanima dali to moze za njega i radilica i karburator koji?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju