Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Zanimljiva prica o bezanju sa skutom! Robert help oko jezika :)
nostra:
--- Citat: gokiSP - 13 Lipanj, 2009, 15:36:20 ---ovo o oduzimanju rade i sad...frend je imao na nrg-u masinu od sp-a i sad murija je skuzila da je jaca masina i uzela ga i onda su ga kao rastavili radi utvrdivanja dali je ili nije masina 50ccm i evo ima dobrih 4 godine da je skut kod njih i nedaju ga nazad...
--- Kraj citata ---
ovo mi se čini kao bezakonje totalno..pa kako ti netko može tvoje vlasništvo samo tako oduzet,ajde da me globe i sve-odem na tehnički a-testiram ga i bok, platim kaznu i amen..oduzeti vozilo to mi je totalni apsurd...ipak živimo u koliko toliko pravnoj državi a ne u divljini di se predstavnicima zakona sve dopušta(postoji tužba da se vrati vozilo nazad,ako ništa drugo onda barem bez mašine-nju nek si zadrže)...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Rossi - 15 Lipanj, 2009, 11:18:44 ---ja sam davno reko sugavi zakoni i drzave .....policija 99% njih su obicni supci....jebu nas sa skuterima a kad neko prodje pored njih 200 sa kakvim r ..nece ni da pogleda za njim..znam ja par puta sam proletio po 180-200 poredn jih sa suzukijem..ma kakvi ni ne pogledaju ...ali kad ides sa skuterom 70 on tebe zaustavi i jebe te sat vremena ...zato im nikad nisam niti cu stajat..koji god me policajac podje zaustavit dobije samo srednji prst i moze zamnom da krene...hvala bogu kod mene u gradu ima dosta jednosmjernih ulica,mostova,preko kojih skuter samo moze prec i sto je jos vaznije ...suprotni traka na magistralnom putu....pa nek krene zamnom jednosmjernom ili suprotnom trakom na magistrali....
--- Kraj citata ---
Ja bas skoro sad bezao, prvi put, bio u glavnoj ulici, kad okrenem se vidim rotaljke. Reko ma ajd bez, pun gas, skrenem u jednosmernu, kad oni iza mene odmah. U sekundi me stigli, Peugeot 308, rotaljka i . Izadju oni iz kola, i kaze mi lik "STA NUDIS" dere se, uvija mi zglob ruke i zabada po glavi! Onda me postrojili na kola, o5 me zabada po glavi, sutira po nogama. Zglob me boleo 2nedelje posle, mamu im znaju gde da stisnu. Na kraju me pustili, proverili, nemam nista, i reko ajd brisi
VXR_deda:
ja nikad ne bježim, kakvo crno bježanje ... ?
'dobar dan, dobar dan ... zapišite šta imate, doviđenja, doviđenja !'
sutra ulažem žalbu i to je to ... ;) najbitnije je bit pristojan i kulturan.
ChRiStIaN:
potpisujem dedu! ;D
vama "avanturistima" mozda to zvuci lejm al shvatit cete da je to najpametnije napravit! :icon_thumright: Uvijek se neki razlog da nac za ulozit zalbu
MaLi_OdvALjivAc:
ja uvek stajem, uvek sam ispravan. Sad sam zurio i reko nece oni mene kad...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju