Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Zanimljiva prica o bezanju sa skutom! Robert help oko jezika :)
MaLi_OdvALjivAc:
ajd gde je Robi il neko ko zna nemacki :D bas me zanima sta kenjaju :P
robert:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 14 Lipanj, 2009, 21:45:55 ---ajd gde je Robi il neko ko zna nemacki :D bas me zanima sta kenjaju :P
--- Kraj citata ---
ne kenjaju ništa! ovom prvom bi i sam prebio svaku kost kad je toliki glupan.
oni su ga pratili jer je vozio dna koja po njemačkom mora ić najviše 45. a on bježi policiji koja je htjela odustati od ganjanja jer je mulac bio skoro pred ulazom u neko naselje. a njemačka policija ti ne pozna ono na ljep način. oni te opomenu i ako ne slušaš onda pendrek ili ovako na zemlju i amen.
stunt_master:
đava su ti švabe :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Rossi:
ja sam davno reko sugavi zakoni i drzave .....policija 99% njih su obicni supci....jebu nas sa skuterima a kad neko prodje pored njih 200 sa kakvim r ..nece ni da pogleda za njim..znam ja par puta sam proletio po 180-200 poredn jih sa suzukijem..ma kakvi ni ne pogledaju ...ali kad ides sa skuterom 70 on tebe zaustavi i jebe te sat vremena ...zato im nikad nisam niti cu stajat..koji god me policajac podje zaustavit dobije samo srednji prst i moze zamnom da krene...hvala bogu kod mene u gradu ima dosta jednosmjernih ulica,mostova,preko kojih skuter samo moze prec i sto je jos vaznije ...suprotni traka na magistralnom putu....pa nek krene zamnom jednosmjernom ili suprotnom trakom na magistrali....
stunt_master:
dobra ideja. :icon_thumright:.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju