Tehnički kutak > Tuning skutera

Honovanje???

<< < (3/11) > >>

gokiSP:
hehe nije...nozevi za honovanje su drugaciji i puno manje skidaju tj. vise kanale uljne rade nego skidaju dok su ovi za brusenje grublji i vise skidaju i zato nakon brusenja ide honovanje..

Benjamin:
da da to znam..da je glava odnosno nastavak drugaciji to sam gore i napisao negdje..sam sam mislio da se s honovanjem opisiva taj kompletan postupak...a ne smao urezivanje uljnih kanala..

jebi...cijeli zivot se uci...

gokiSP:
istina...samo me zivcira kad neko nece priznat da nezna i da nije u pravu...al ti fer igras i priznas... :icon_thumright: i ja isto puno toga neznam ali onda pitam nekog iskusnijeg da mi objasni... :dontknow:

Benjamin:
a jebiga kad fakat neznam velim...ko ce sve znat ...kolko tog ima..

Sam sam bio full uvijeren da je to isto pa sam s izjavom zaletio se malo...elektrika mi bolje ide...tam sam vise na svom teritoriju  ;D

gokiSP:

--- Citat: Benjamin - 13 Lipanj, 2009, 10:43:46 ---a jebiga kad fakat neznam velim...ko ce sve znat ...kolko tog ima..

Sam sam bio full uvijeren da je to isto pa sam s izjavom zaletio se malo...elektrika mi bolje ide...tam sam vise na svom teritoriju  ;D

--- Kraj citata ---

ok onda od sad tebe zovem kad mi nes ne bude jasno sa strujom...daj broj  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju