Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project runner vx125 convert to vxr200
aeroxtuning:
--- Citat: black-rox - 12 Lipanj, 2009, 00:04:53 ---Onaj 209 je stvarno pila ali u ono je uloženo para i para,da složiš dva komada 2T,ovaj convert je sada za privremeno da se odvozi sezona,a onda znam šta će biti,ali o tome još neću :toothy11:
--- Kraj citata ---
siguran sam da znam ;)
Bogus:
--- Citat: neer - 11 Lipanj, 2009, 23:58:49 ---dobar projekt ali taj convert vx to vxr mi nije nist zadivljujuci..4t je 4t ...
--- Kraj citata ---
vjeruj prevario bi se malo.... svi pricaju da ne valjda bas 4T, al onaj tko zna s njim napravi lijepu pilu... :drunken_smilie:
andy:
--- Citat: Bogus - 12 Lipanj, 2009, 18:49:03 ---vjeruj prevario bi se malo.... svi pricaju da ne valjda bas 4T, al onaj tko zna s njim napravi lijepu pilu... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Kao Nino npr :laughing7:
black-rox:
Ja ću samo reć 2T je super ako uz njega imaš 4T ako nemaš 4T onda si više u garaži nego na cesti to ri je 2T uvijek mu je neki k**ra*,a ko voli nek izvoli gušti su gušti,meni su lagano već dopizdili 2T i to mi je postalo samo za vikend vožnje guštanje,a 4T za svaki dan,nebi nikakve projecte radil na 2T da nemam sa strane motor za svaki dan :icon_thumright:
Bogus:
--- Citat: black-rox - 12 Lipanj, 2009, 22:39:45 ---Ja ću samo reć 2T je super ako uz njega imaš 4T ako nemaš 4T onda si više u garaži nego na cesti to ri je 2T uvijek mu je neki k**ra*,a ko voli nek izvoli gušti su gušti,meni su lagano već dopizdili 2T i to mi je postalo samo za vikend vožnje guštanje,a 4T za svaki dan,nebi nikakve projecte radil na 2T da nemam sa strane motor za svaki dan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
upravo to....
al opet svatko si kupi i slaze motor po svojoj želji,,,, najgori su oni koji nisu probali a pricaju okolo...
ima li sta novoga u vezi teme??? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju