Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project runner vx125 convert to vxr200
aerox92:
hmm znaci odustajete :) ne lici mi to na tebe :P mada ako spominjes nesto vece /pametno :)
black-rox:
--- Citat: aerox92 - 05 Listopad, 2010, 17:05:31 ---hmm znaci odustajete :) ne lici mi to na tebe :P mada ako spominjes nesto vece /pametno :)
--- Kraj citata ---
Nije da odustajem ali ovu sezonu stalno vozim motore i evo slomio sam prvi prije dva tjedna sxv 550 je platio sva sreća ja sam izvuko živu glavu,tako da sad opet samo skuteri neko vrijeme dok ne bude para za kakav motor :icon_thumright:
aerox92:
--- Citat: black-rox - 07 Listopad, 2010, 18:27:18 ---Nije da odustajem ali ovu sezonu stalno vozim motore i evo slomio sam prvi prije dva tjedna sxv 550 je platio sva sreća ja sam izvuko živu glavu,tako da sad opet samo skuteri neko vrijeme dok ne bude para za kakav motor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vazno je da si ti dobro..bice motora ;)
black-rox:
--- Citat: aerox92 - 07 Listopad, 2010, 18:34:54 ---vazno je da si ti dobro..bice motora ;)
--- Kraj citata ---
Da dobro je prošlo je da sam se sav natuko i oderan sam strašno ali glava svom srećom ništa motor sjeban
aerox92:
mdobro je..glava je bitna..ostalo ce zarasti :) a imas ti motora da biras koji ces wozit :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju