Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Black-Team project runner vx125 convert to vxr200
black-rox:
--- Citat: Jandro - 14 Lipanj, 2009, 23:08:19 ---neće on ništ stavljat na net zbog seronja nekih ljubomornih kojih uvijek postoji i jebat ga
skuter je jos u fazi ustelavanja i cekanja nekih sitnica da se zgotovi i onda cu filmic stavit i slika par
samo da napomenem, 150kmh je isao bez radilica karba 34 i ventila i sredene glave, sad to ima i ocekuje se jos
evo jedan filmic bezvezni uploadam sad pa dok ga ucita stavim link
--- Kraj citata ---
Ovo ti potpisujem ima ljubomornih u ovaj divnoj našoj koliko hoćeš,a za motor svaka vam čast prepre jeben je,deak je dobar,jer nije predug i full je otvoren :icon_thumright:
Bogus:
--- Citat: black-rox - 15 Lipanj, 2009, 00:43:15 ---Ovo ti potpisujem ima ljubomornih u ovaj divnoj našoj koliko hoćeš,a za motor svaka vam čast prepre jeben je,deak je dobar,jer nije predug i full je otvoren :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e vidis, bas radi takvih ljudi... pravi projekti ni ne izlaze na scenu... a ovo na filmicu je slabo za razliku kad vidiš i čuješ uživo... jos ako se probas voziti onda vidis razliku
nista osim :notworthy:
zao mi je na off black..... nego imas jos sta novog u vezi vase teme???
VXR_deda:
--- Citat: vx - 14 Lipanj, 2009, 23:45:53 ---kako je jebena ova mat crna, a motor prejebeno ide
samo čemu noga na podu,al nezna bacat bokon?
--- Kraj citata ---
prejebeno izgleda ovako mat crni ali meni je tvoj isto lipši ... :)
P.S.
nisam ljubomoran, stvar ukusa. :icon_thumright:
DaBo:
--- Citat: VXR_deda - 15 Lipanj, 2009, 18:10:23 ---prejebeno izgleda ovako mat crni ali meni je tvoj isto lipši ... :)
P.S.
nisam ljubomoran, stvar ukusa. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
je je fkt ovaj crni predobro izgleda :icon_thumright: :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: Bogus - 15 Lipanj, 2009, 15:13:06 ---e vidis, bas radi takvih ljudi... pravi projekti ni ne izlaze na scenu... a ovo na filmicu je slabo za razliku kad vidiš i čuješ uživo... jos ako se probas voziti onda vidis razliku
nista osim :notworthy:
zao mi je na off black..... nego imas jos sta novog u vezi vase teme???
--- Kraj citata ---
Čekam još brtvu ispod cilindra i karburator,brtva će doć sutra,a nadam se i karburator :icon_thumright:
I milim sve da se drže teme bez offa :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju