I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kako je jebena ova mat crna, a motor prejebeno idesamo čemu noga na podu,al nezna bacat bokon?
neće on ništ stavljat na net zbog seronja nekih ljubomornih kojih uvijek postoji i jebat gaskuter je jos u fazi ustelavanja i cekanja nekih sitnica da se zgotovi i onda cu filmic stavit i slika parsamo da napomenem, 150kmh je isao bez radilica karba 34 i ventila i sredene glave, sad to ima i ocekuje se josevo jedan filmic bezvezni uploadam sad pa dok ga ucita stavim link
Ovo ti potpisujem ima ljubomornih u ovaj divnoj našoj koliko hoćeš,a za motor svaka vam čast prepre jeben je,deak je dobar,jer nije predug i full je otvoren
prejebeno izgleda ovako mat crni ali meni je tvoj isto lipši ... P.S.nisam ljubomoran, stvar ukusa.
e vidis, bas radi takvih ljudi... pravi projekti ni ne izlaze na scenu... a ovo na filmicu je slabo za razliku kad vidiš i čuješ uživo... jos ako se probas voziti onda vidis razlikunista osim zao mi je na off black..... nego imas jos sta novog u vezi vase teme???
jbt kako je motor izgledao, kriminal..
ovi lezajevi u nosacu sta ih stave u tvornici ja bi reko da su goli k**ra*, svima odu u jako kratkom vremenuja sam si stavio skf-ove šire za 2mm od tvorničkih (maks tolko mogu ic) sa gumicama na krajevima da voda nemoze ic i masti sam natiskaoi onda to bude to
Sad ispada da nis ne radim..lako je polirat..ajd ti oguli ono smece sve nokte sam izgubioAl sve u svemu, svaka ti dala da i njoj poliras