Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Black-Team project runner vx125 convert to vxr200

<< < (22/24) > >>

aeroxtuning:
Ma samo kažem :) mulci se gadjaju max brzinama ko da su pomadore :) da cujes samo komentare dok čekam curu u autu pa otvorim prozor:" moj nrg sa rr-om ide 110 po ravnom" :) lako da su to djecurlija od po 14,15 god nego kreteni 18,19,20 god koji vjerovatno ne znaju sto je net pa kad im spomenes yasuni ko da si djevici spomenuo ku#ac :)

black-rox:
Može on ić i više,ali onda neće doć do tih 130 dok kažeš keks :toothy9:

gun_rider:

--- Citat: black-rox - 25 Listopad, 2009, 04:27:46 ---Može on ić i više,ali onda neće doć do tih 130 dok kažeš keks :toothy9:

--- Kraj citata ---

teško će on nabrat i tih 130...zbog kratkih prijenosa...već na 120, 125 urla, vrti se da se oće raspast...a kamoli na 130 PO CELERU
nit je dobro za mašinu tako ga klat u okretaje :nono:

Losinj:
a 130 otom potom,ja sam vidjeo kako skuter ide vec par puta po rijeci i mogu rec nis specijalno....osim zvuka koji je odlican.

black-rox:

--- Citat: Losinj - 25 Listopad, 2009, 12:14:56 ---a 130 otom potom,ja sam vidjeo kako skuter ide vec par puta po rijeci i mogu rec nis specijalno....osim zvuka koji je odlican.

--- Kraj citata ---
Kad ga on vozi pomalo,dovoljno je to da kad smo bili u senju došal sam doma pola sata prije njega,dečko nije divljak njemu je to prijevozno sredstvo,kako god ide bolje od serijskog vxr-a,a uskoro će taj 200 da leti u tri pm preslabo je to kako god okreneš bar meni :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju