Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: BUahahah  (Posjeta: 3973 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: BUahahah
« Odgovori #20 : 12 Lipanj, 2009, 12:02:05 »
Kao prvo. Ovaj zeleni kadett nije nikakva glupost iz F2F izdrkotina od filmova več je pravi pravcati oldschool koji je tako dobro složen da bi mnogim Hr tunerima mogao biti uzor. Od popisa dijelova do toga da je motor kod Žaca Pavičića složen i koliko je zapravo auto održavan tako da stvarno ne vidim što se tu osim komentatora može ismijavati.  :angry7:
Nit su maske aftermarket izdrkotine, nit je tu previše plastike. Jedini mod je ta prednja maska koja je išla stock na neke modele opela. Ako se to nekome ne sviđa, to je njegova stvar. Ali auto sigurno nije kirbaj ili izdrkotina. Jer, lako srat po tuđem ako nemaš pojma po čemu sereš.  :nono:

Nadalje, ovaj zadnji "neki lik" kojeg se spominje je Goran Kovrlija iz Bjelovara i dečko je poznat kao Opel biblija. Isti je meni u mnogo toga pomogao oko slaganja mog čuda a ono što je on složio, rijetki su u svijetu složili jer u Hr to nitko nije svojim rukama napravio. Prva Vectra je išla da su mnogi doslovno srali u gaće u autu dok ih je provozao... A Kadett je još brutalniji. Auto komotno na cestu spušta skoro 500ks.

Stoga, kad netko od vas išta slično napravi, slobodno se može nači prozvanim da komentira. Do tada, pokrijte se ušima, sakrijte se u kut i plačite jer ste jadni do bola.

Potpis.

Pratio sam jos na NEWS-ima prije par godina kako je napredovala prerada (koja je jako dugo trajala).

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #21 : 12 Lipanj, 2009, 12:04:16 »
Auto je mrak  :o :o :o

Neznam zakaj se sprdavate na to, ali 90 konja nema sigurno. Možda na leru  :laughing9: :laughing9:

Ovo je teška brutala  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #22 : 12 Lipanj, 2009, 12:13:17 »
mene nervira jedan stvar...svugdje u svijetu tj na cijelom jebenom svijetu je normalno ljudima kad stave neki body kit i srede auto sebi lijepo...samo u HR je to odma seljo tunning ,plastika vako nako.....pa jbt isto onda dodje i sa skuterima...i mi stavljamo kojekakve undertailove ,mjenjamo plastike da ne izgledaju stock ,i 101 stvar uradis na skuteru i to nije seljo tuning jel ? pa isto dodje....ovaj na autu stvio body kit,nitro tam vam ...mi na skuter neke gljive,undertail nesto preradjivali malo oklope,malo motor nesto radili ...isato to dodje....eh to me nervira samo u HR je auto sa spojlerima seljo tuning ...zasto ??? jbt pa nema svako da uzme bmw 3 ili 5 m optic ili m pravog neznam ili audija a 6 ,a 5 ,q7,ili neku mecku pa da mu je to dovoljno...neko ima golfa 1,kadeta,neku hondicu ili slicno,i hoce lik da to malo uljepsa da doda nesto da se razlikuje od ostalih takvih autih koji ima na milion...i odma je seljo ....stvarno glupa prica....pratio sam tu i po forumu..dodje lik sa nekim neznam skuteroom tipa keeway ili nesto i pita kako uljepsat...pola vas odma...baci to ,kupi drugi..nemoj nista radit to je seljacki....po vama ispadne da se samo runneri,nrg,sr i tako ti skuplji skuteri mogu sredjivat a da nije seljo tuining...cim jes ta jeftinije odma je to seljo....Neko ima boatian ili kako vec i to je njegovo zlato...ali hoce isto tako da se malo razlikuje od drugih,i on odma ispadne seljo......toliko od mene...
« Zadnja izmjena: 12 Lipanj, 2009, 12:15:46 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #23 : 12 Lipanj, 2009, 12:25:44 »
Neznate vi što je seljo kada tuning dok ne dođete u Požegu, ima jedan kadet, to je vrh. Kada odem kući uslikat ću ga kad ga vidim. Ovo je sve prima naspram tog našeg. Malo sad šaram po tom opel tuning forumu. Što ima ljudi koji imaju problema s manjom vrijednosti. A vidim da im je glavna zanimacija kako pljuvat po VW-u, bitno da se u sigu nađe neki pišonja koji piša po VW ili Hondi a nisu sigurni il neznaju da je Opel malo za reć u banani ovi zadnji dana.
« Zadnja izmjena: 12 Lipanj, 2009, 12:30:28 Area51 »