Ostalo > Svijet računala i mobitela
Problem sa "pucanjem" veze ADSL
andy:
Meni je pucala veza kada su mi ove budale iz T-coma spojili krivo splitter.. Vidi to kak stojiš s time..
A i moja je kuća zadnja u selu i ima slabiji napon i ponekad se zna komp samo ugasit, premali napon, al ruter šljaka i dalje i radi.. Samo kaj moj ruter je onaj starii Kasda i pere i dalje :glasses9:
Poggiali:
--- Citat: andy - 14 Lipanj, 2009, 11:27:09 ---Meni je pucala veza kada su mi ove budale iz T-coma spojili krivo splitter.. Vidi to kak stojiš s time..
A i moja je kuća zadnja u selu i ima slabiji napon i ponekad se zna komp samo ugasit, premali napon, al ruter šljaka i dalje i radi.. Samo kaj moj ruter je onaj starii Kasda i pere i dalje :glasses9:
--- Kraj citata ---
zyxel isto nije bio osjetljiv na taj napon... da i ja sam skoro zadnji u selu... i yebe napon... i jedom mi tv zgorio radi usranog napona
schoxa:
pozzz! evo da vam pokusam pomoci! mi u bosni nemamo takvih problema sa adsl-om iz tog razloga sto koristimo njihove modeme i to pouzdani su sto se i dokazalo i u radu sa konekcijom sa vise uredjaja na jedan ruter (pc+pc+digitalni receiver u katseringu) i to sa ovom tipom rutera 4 portni paradigmin ruter 2+2. Da bi svi uredjaji radili nezavisno u savezu treba u postavke samog rutera uci i unijeti juzer nejm i pasword.Evo pokusacu upustvo unijeti u pdf formatu za ovaj i nase podrucje pa prema vasem pokusajte uskladiti.Mislim da uz svaki model dodje i nacin konfiguracije na cd-u.SORRY-nemam skener pokusajte sa upustvom koje dodje uz vas adsl ruter!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju