Ostalo > Svijet računala i mobitela

Problem sa "pucanjem" veze ADSL

(1/4) > >>

SlowRider:
Neznam kako je drugima, ali meni cesto puca internet veza, svaki put kada prekine moram ugasiti pa upaliti router i tek onda radi kako treba, nekada imam vezu samo 10-ak sec i onda opet ponavljam postupak i nekoliko puta dok ne odustanem... najvise je izrazeno kada se sprema nevrijeme onda ne mogu dobiti vezu i nekoliko sati.

Ovi u sluzbi za korisnike uvijek kazu da je veza u redu i da je isporuka do mene kontinuirana i bez ikakvih prekida, kada pokrenem testiranje veze sve je u redu.

gokiSP:
ja sam isto takve probleme imao sa thomsonom i sad kad sam nabavio od siemensa gigaset SE555 nikakvih problema i cak mi je i veci domet wirelessa..

YamahaSpy:
Takva sranja sam ja imao kada sam imao doma MaxTV ono 3 mjeseca besplatno ali je veza pucala svako malo.

SlowRider:
promjenio sam drugi router (bolji) jer sam vidio da je na dobrom glasu. Frend ima isti router i udaljen je od mene 100m zracne linije i nikada nije imao problema.

Poggiali:
meni se na thomsonu to zna dešavat... onda idem u postavke od routera pa connect... neznam zaš se sam disconnecta...

a imal sam i problem da kad me neko zvao... crko bi mi max tv.... onda su došli ... da je splitter otišo.... i bogme je ... bio je pregorio :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju