Tehnički kutak > Tuning skutera

Paljenje za LUNU

<< < (2/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: animatrix - 11 Lipanj, 2009, 18:52:49 ---ak netko to napravi, nek javi rezultate..

--- Kraj citata ---

Jel ima itko namotaje od lune i orginalni magnet sa strane pa da se usporede neke stvari?  :dontknow:

Ugradnja bi bila najmanji problem :icon_thumright:

znaci trebalo bi usporediti kuciste od statora, rupe gdje se pricvrsti od blok, promjer radilice i trebalo bi vidjeti da li odgovara magnet.

animatrix:
da imam sa strane, poslikao bih...
koliki je promjer radilice kod roxa?

Resident-Bj:

--- Citat: SlowRider - 11 Lipanj, 2009, 18:58:17 ---Jel ima itko namotaje od lune i orginalni magnet sa strane pa da se usporede neke stvari?  :dontknow:

Ugradnja bi bila najmanji problem :icon_thumright:

znaci trebalo bi usporediti kuciste od statora, rupe gdje se pricvrsti od blok, promjer radilice i trebalo bi vidjeti da li odgovara magnet.

--- Kraj citata ---

BUDEM ja to sutra sve poslikao i promjerio pa postam  na razmatranje .....

Resident-Bj:

--- Citat: animatrix - 11 Lipanj, 2009, 18:52:49 ---ak netko to napravi, nek javi rezultate..

--- Kraj citata ---

ja cu sigurno to morat nekak pripasat , pa javim ak uspije .......   :dontknow:

aprilija top:
ovak namotaji su s lune 10w jaci(trpe jacu vatazu) iste velicine ko mina,luna paljenje pick up ima 2 zice 1 je nepotrebna tj blokada,a mina ima jednu i to normalnu,magneti su razlicite jacine yamaha mina je 50w a luna 60 i centar na luni je veci ko i radilica na luni usporedivo sam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju