Tehnički kutak > Tuning skutera

Paljenje za LUNU

<< < (5/6) > >>

Chupsy:
j#bote kemije, novi stator za lunu je 180kn kupiš pa brikaš

doritos:

--- Citat: Chupsy - 13 Lipanj, 2009, 00:03:09 ---j#bote kemije, novi stator za lunu je 180kn kupiš pa brikaš

--- Kraj citata ---
  :rofll:

crazy marek:
cekaj malo pa kaj ti nije magnet premali da sjedne u namotaje.........meni nije paso od lune magnet u kuciste statora od yamahe :icon_scratch: :icon_scratch:

Resident-Bj:

--- Citat: Chupsy - 13 Lipanj, 2009, 00:03:09 ---j#bote kemije, novi stator za lunu je 180kn kupiš pa brikaš

--- Kraj citata ---

nekuzim sta hoces reci stime , no nema veze , ja sam od slowridera kupio paljenje,bobinu i cdi minarelli za 300 , i nisam nista kemijao  :sign020: :sign020:

PS: a evo sada kada ovo pisem , motor je sastavljen i pici ko blesav , pod menom cca 120kg ide oko 75-80 , pa kazem za serijskog kineza super , jedino sto je zmjenjano je spuh Leovince ZX , rolice 4,3gr , i na kraju paljenje .... jer je originalno zgorilo  :drunken_smilie:

Resident-Bj:

--- Citat: crazy marek - 13 Lipanj, 2009, 11:45:21 ---cekaj malo pa kaj ti nije magnet premali da sjedne u namotaje.........meni nije paso od lune magnet u kuciste statora od yamahe :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

magnet je ostao originalni !!!!! , i sjeo je na paljenje u dlaku ko original !!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju