Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (20/44) > >>

iPro:
ma samo me cudi to s temperaturom sad odjednom. A nista, cekam pon da stigne spuh (ako ga sandro posalje sutra) pa cemo vidjet. Ako ce i dalje srat temperatura, skidam glavu i vadim termostat  :icon_biggrin:.

@Marko - di si kupio ove 6,5g role? Je moguce da to ma u Vž-u (makar bas ne vjerujem  :toothy11:), da ne narucujem od nekud... BTW dizna jos nije stigla, negdje je nekakvi zastoj  :dontknow:

marko1990:
ja sam role kupio od jednog člana ovdje na forumu,moglo bi bit u onom dučanu u vz-u kaj sam ti reko,odi pitaj(imam ti ja doma za prodat nove role za pezoa, svega imaju 5 km ali 7 grama od Malossi-ak trebas cimni me na PM),ma dizna ce valjda stic drugi tjedan,jebu pošte skroz,evo bas sam jednom liku prije 2 tjedan poslo čep od rezervara i nije mu dan danas stigo...pošte su koma  :angry7:

iPro:
mislim da ce ipak 7g biti pretesko za gianelli (ili se varam ???). Budem pogledal u superbike-u, to cu morat sam potrazit po ducanu jer ova baba je smotana ko noc  :icon_tongue:

Lazo:

--- Citat: marko1990 - 10 Srpanj, 2009, 00:29:15 ---Spuh ti zviždi ...tako je i meni bilo kad je skut bi skoro nov,stavio sam posle rezo spuh i problem rješen,a kaj se tiče temperature i meni se je isto dizala kazaljka dosta visoko dok nisam stavio zx,brijem da je bio problem u protoku plinova,vjerojatno ga je stock spuh dosta gusio.... toliko od mene

--- Kraj citata ---

i na mojoj serijali sa i bez blokada je serijski spuh zviždo

marko1990:

--- Citat: iPro - 10 Srpanj, 2009, 00:43:43 ---mislim da ce ipak 7g biti pretesko za gianelli (ili se varam ???). Budem pogledal u superbike-u, to cu morat sam potrazit po ducanu jer ova baba je smotana ko noc  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ja trenutno imam 6.5 i super su ali mi je krajnja manja za razliku od 7,g,istina da je malo slabije nabirao sa njima ali je išao oko 90-92...mogu ti ih ja poslat pa isprobaj,ako ti ne odgovaraju vrati...nije problem  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju