Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2 SS
iPro:
aj salji onda, ili jos bolje ako ces biti u pon/ut u gradu se nađemo pa izvršimo primopredaju na licu mjesta :frajer:
marko1990:
--- Citat: iPro - 10 Srpanj, 2009, 12:44:03 ---aj salji onda, ili jos bolje ako ces biti u pon/ut u gradu se nađemo pa izvršimo primopredaju na licu mjesta :frajer:
--- Kraj citata ---
može,idem u utorak ili srijedu u vž pa ti se javim da se nađemo,najbolje je tak da ne moraš čekat ko diznu :headbang:
iPro:
j****mu, sad se vozim doma i temperatura se popela skroz do polovice crvenog polja, stanem, probam crijevo i na dodir je vruce, al mozes bez problema drzat prstima. I to naraste u roku jedne minute na full. I bilo bi mi logicno da senzor sere, al opet skuter nejde kak je isel ??? Kaj je moguce da je odjednom riknul i senzor i termostat i katalizator :toothy9:
iPro:
Stigao spuhic, al jos nema rola i dizne :). Imam sad jedan kveščn. Jel mogu npr izbacit jednu rolu i onda da po tome otprilike odredim kolku gramažu trebam? Znaci ako je sad 6x8g=48g, ako jednu maknem bit ce 5x8g=40g, iliti to bi bilo kao 6x6,7g. Cisto radi testiranja, znaci koji km, dva.
zmijavci:
ja mislim da se to9 ne bi smjelo :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju