Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (15/44) > >>

marko1990:
da zx ti je već provjerena kombinacija i pokazao se jako dobar na pug masinama ...  :icon_thumright:

iPro:
a koja mu je neka realna vrijednost? Znaci nekog u top stanju i nekog prosjecnog (mozda zgrebanog), da me ne zajebu  :frajer:

Lazo:

--- Citat: iPro - 07 Srpanj, 2009, 13:52:10 ---a koja mu je neka realna vrijednost? Znaci nekog u top stanju i nekog prosjecnog (mozda zgrebanog), da me ne zajebu  :frajer:

--- Kraj citata ---

kreću se cijene od 400-600 kn

marko1990:
oko 500 kn...znaci kako lazo kaze od 400-600 kn...to ti je to!!!  :headbang:

iPro:
e, koji da uzmem od ova dva http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20811.0 ???

Gianelli ima udubljenje na topu (sto se imo da izravnati), a zx-u veli da nesto ronda (ko da je neki seraf nutra (taj zvuk nestaje u voznji) i k tome je dosta vozen (sto se i vidi po topu). Ajde ljudi nisam pametan  :icon_biggrin:

Vjerujem da je zx-a lakse stelat i da ovo ne ronda i nema tolko sati bi ga odma uzel, s druge strane gianelli ima to udubljenje i to bi mi kolega lako izravnal, al neznam kako stoje stvari sa stelanjem. Prepustam se vasem sudu  :toothy9:

znaci imam gurtnera s 72 diznom, federe kvacila imam na lageru :D (bijeli malossi su trenutno), role su za sad 8gr, a nije problem nabavit lakse i redsponge.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju