Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (14/44) > >>

speed:

--- Citat: marko1990 - 26 Lipanj, 2009, 17:15:54 ---Nije istina speed..meni je tek sjeo nakon kojih 150 km...!!!!Ne brini poslat ću ti diznu pa onda vozi...jbg bez rezića ne očekuj previše!!!  :nono:

--- Kraj citata ---
gle momak,izmijenio sam remena i remena na svim masinama,na oko 50 km sjedne remen

iPro:
evo, nakupila se neka lova pa bi kupio spuh neki. Trebao sam kupit onu MHR replicu sta se prodavala tu na forumu al je prodavac nesto izglumio. Znaci sta preporucujete (kupit cu rabljeno, jer IMO ne vrijedi novi kupovat). Neki ZX/TT, stage6 ili sta ja znam sta :dontknow:... Dao bi oko 750-800kn. Znaci trazim sta najvise daje, a najmanje kosta tj. najbolji omjer ulozeno/dobiveno :icon_thumright:

marko1990:
ej ja sam ti poslao diznu jučer.... :icon_thumright:
traži si zx-a polovnog...

speedburn2:

--- Citat: speed - 26 Lipanj, 2009, 19:02:49 ---gle momak,izmijenio sam remena i remena na svim masinama,na oko 50 km sjedne remen

--- Kraj citata ---

speed je u pravu, nakon 50 kn sjedne remen, cak ni tolko

iPro:
kolega ima doctor replicu i sa sadasnjim setupom koji imam, ga imam i u startu i u krajnjoj (taman me pocne stizat negdje na 70, ali ga onda opet ostavim, s time da imam skoro 10 kila vise nego on). Znaci ZX ce biti ok?

@marko - hvala za diznu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju