Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (4/44) > >>

iPro:
Na mojem nemas sta ekstra vidjet, brdo popucane plastike i lose izvedene limarije. Bilo je padano s njega bar 50X, od cega je oko 3-4 put bilo fatalno  :toothy9:

I onda vele da je SF nekvalitetni skuter, bas me zanima dal bi neki drugi izdrzao torturu koju sam mu priredio xD

iPro:
*****mu, zvao rođo danas poslje 16h skutermoto i niko se nije javljao. Kolko vidim, radno vrijeme im je do 18:30. Ma nista, sutra neg ode direkt do njih vidim da rade do 12 samo. Jel to je opce ona adresa na Peščenici??  :toothy12:

Uglavnom, danas sam isao mjerit brzinu GPS-om. Ocekiavao sam nekih 70km/h, al sam se ugodno iznenadio kad sam vidio da je povukao do 76km/h (neznam kolko je to po urici jer je prek nje bio GPS).

Strucno postavljanje GPS-a  :icon_biggrin::

Max Speed:

radomir.g:

Po satu - Po GPRS-u
0=0
10 = 8
20 = 16
30 = 25
40 = 33
50 = 41
60 = 49
70 = 57
80 = 65
90 = 74
100 = 82
110 = 90
120 = 98

iPro:
ja nisam vido kolko mi sat kaze jer sam navigaciju nakeljio na njega :). Al znam da prođe preko 80 za cca 3 cm, tak da je po satu negdje 85km/h. Iz toga proizlazi da laze za koji 9km/h. Vidjet cu kad stavim nove role, federe, filter i remen sta ce onda reci. Sad mi je filter full masni, a i ko zna kak izgedaju role i remen nakon 16k km  :toothy9:

iPro:
Isao sam vadit deklo da vidim kak to izgleda nutra.

Stari remen izgleda ovako:
- vidim da se vec vide konci, sirina je 17mm, a vidim da su i zubi dosta shabani.

E, ove krhotine sam nasao unutra, jel me to treba zabrinjavati?
- gledao sam variomat i kvačilo i nisam nasao nista odkrhnuto na njima.

I sad mi se jos bratic ne javlja, dobit ce batine ak ne donese djelove  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju