Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (3/44) > >>

iPro:
znaci vako:

remen - oko 140
role - oko 110
red sponge - oko 40
bijeli federi kvacila - ???

da znam tocnu cifru, pa da rođo uzme dosta love  :icon_biggrin: (makar sam im poslao mail da mi jave tocne cijene, al ne vjerujem da ce brzo odgovorit, a ko zna mozda se iznenadim  ::))

I moji idu na more potkraj mjeseca, tak da cu dobit neku lovu opet i onda bi mogao opet izdvojit oko 500kn za neki spuhic  :toothy9:

marko1990:
federi su ti oko 115 novi ali set od 3...znaci 9 federa...tebi trebaju tri za kvacilo!
Ej vidim da si iz vz-a...ja tamo hodam cešto..škola,faks i te stvari!mogli bi se jednom naći na kavi da ja vidim tvoju zvjerkicu  :toothy9:

iPro:

--- Citat: marko1990 - 11 Lipanj, 2009, 21:29:11 ---federi su ti oko 115 novi ali set od 3...znaci 9 federa...tebi trebaju tri za kvacilo!
Ej vidim da si iz vz-a...ja tamo hodam cešto..škola,faks i te stvari!mogli bi se jednom naći na kavi da ja vidim tvoju zvjerkicu  :toothy9:

--- Kraj citata ---

aha, u kutiji su crveni (tvrdi), bijeli (srednji i plavi (mekani)???
Mogli bi, makar ja ne pijem kavu (ja cu pivu :D). Sta studiras?

marko1990:
Van redovno idem na Vels!
Može mi pivo..kako da ne  :toothy9:

DaBo:

--- Citat: marko1990 - 11 Lipanj, 2009, 20:23:47 ---daj ne glumi,dobro speed veli,nek samo izbuši rupice,osjetit ce razliku po ovom ljetnom vremenu sigurno! :headbang:

--- Kraj citata ---
štogod! :jerk:
 Ja samo kažem da pošto mu je skuter full serijala promijene velike neće bit. Ja na svom skuteru to nisam napravio i nikada nisam ima problema sa temperaturom.
ako želiš izbušit..smao napred  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju