Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF2 SS
radomir.g:
Lose je ovo jbt obzirom da imas gore Giannelli auspuh...
Moze to puno bolje! Inace jesi siguran da su iste dimenzije za tvoj scoot i od boatina?! Mislim da su njemu 15x12, a tebi 16x13.. Nemoj se zezati sa tim
stark1:
ne lose nego prelose...start nikakav..u frenda serijala brze starta a i krajnju vecu..do slova p dodje di pise peugeot
Lazo:
--- Citat: gigo_sf2 - 18 Srpanj, 2009, 01:24:41 ---ne lose nego prelose...start nikakav..u frenda serijala brze starta a i krajnju vecu..do slova p dodje di pise peugeot
--- Kraj citata ---
onda je ta serijala stvarno moćna :dontknow: ...... moj sa ovim setupom nemože doć do P a njegova serijala može :confused5:
n0n4m3:
moja serijala puni 80 bez problema na ravnici .. i brze dode do toga od ovog video ... prije me karb zezao .. nije moga preko 60 ..gusia se .. a sad 80 bez problema .. a nizbrdo preko 100 .. imam stari celer do 100 :icon_biggrin: jedva cekam da ga registriram .. i onda nazad 70ccm :icon_biggrin:
iPro:
znam da se na videu to bas ne vidi najbolje jer je snimano mobitelom, ali i meni svejedno izgleda dosta lose. Vidim po tome jer mi je prije skut nabrao od pocetka ulice do moje kuce do 70, a sad tolko imam na malo vise od pola puta toga. Kaj se tice krajnje i ja sam imao mozda cak i istu sa serijalom, znaci dobio sam samo ubrzanje (kojim nisam zadovoljan). Sta bi vi promjenili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju