Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF2 SS

<< < (22/44) > >>

iPro:
pa ja sam uvjeren da se nesmije  :toothy12: , al tek tolko u svrhu testiranja. Znaci kao sto sam rekao kojih kilometar, dva...

edit: smontiral sam spuh. Cini mi se da cak nabira nesto bolje od origigija tak dok je nepoštelan još. Setup imate u profilu. Kasnije bacim koji pikčr i video trenutnog stanja.

iPro:
tu su pikčrčići  :icon_biggrin:
(veli kolega da nece biti problem ovo izravnat, a naljepnicu cu novu stavit(ili mozda ju ne stavim opce)

Video (kao sto sam rekao. blizu 8 banki sad ko da ima zid):

Znaci to je sad setup s 8gr rolama, bijeli federi kvačila (malossi pakovanje) i dizna 58. Sutra ili prekosutra cu dobit 8gr role i dizna 72 treba još stici. Imam jos žute i crne federe (mislim da su žuti najtvrđi). Da stavim te?

radomir.g:
Preteske rolnice... Stavi oko 7g

iPro:
stavio sam role 7g sad i sad vuce skroz jednloliko i malo se povecala krajnja u odnosu na staru (znaci, malo ispod k na km/h). Sutra stavim video. Navodno ima baotian 6.5 16x13 pa bi jos to mogao eventualno isprobat da vidim dal ce bit poboljsanja.

iPro:
Ovo je video s baotianovim rolama. Nisam primjetio bas neku razliku nego je s ovima od 7gr. Sad me zbunjuje to sto ne mogu nigdje naci koja je defultna tezina baotianovih rola. Negdje piše 7,0, negdje 6,5, a negdje 6,0g. Pa ako tko zna 100%, zamolio bih ga da mi veli  :help:

Sta mislite, trebaju lakse/teze role od ovih. Da stavim žute federe (ili crne - neznam tocko koji su tvrđi) još iz malosijevog seta ak bi sta znacilo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju