Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH & EP Skuteri 2009, 3. utrka - NOVI MAROF, 27. i 28. lipnja 2009.

<< < (2/10) > >>

seba:

jprekrit:

J.U.R.C.A:
Odlicna trka.

malo je vrijeme pokvarilo ugodaj i broj ljudi kao i natjecatelja pa je odaziv je bio apsolutno malen.

zao mi je mihaele radi skutera jer stvarno nema srece. mislim da je vrijeme da me zaposlis kao mehanicara :) hahaha.

Weber Jan ide jako i na noz po kisi a od sada Stage 6 ima moju veliku naklonost jer ocito proizvode jako jako dobre djelove!

2TDottore:
obadvije utrke su bile odlicne i dobro je sto je jedna bila po suhom a druga po mokrom i tu se tek vidi ko se kolko dobro vozi u odredjenim vremenskim uvjetima.....

u klasi 70 najvise od svih ipak me odusevio weber koji prvi puta vozi na stazi u marofu i to jos sa zipom koji je na sebi imao prototip masine s kojom su dosli u marof na testiranje i koja mu je nazalost na drugoj utrci po kisi zblokirala ali dokazali su da je stage6 konkurentan malossiju i poliniju i weber je odvozio najbrze vrijeme vikenda 1.16.xxx

osim webera skidam kapu kudeu koji se predobro vozi i ima odlicno slozen motor i takodjer je bio u istoj sekundi sa weberom i klao se sa njim od pocetka do kraja u prvoj trci ali ipak u drugoj utrci po kisi nije uspio pratit webera jer na svakom otvaranju gasa iz zavoja motor mu je bio uzasno nemiran.

osim kudea skidam kapu i mihinom bratu toniju koji je odvozio odlicne dvije utrke i steta sta ima malo slabiji motor od webera i kudea pa nemoze ulazit u dvoboje s njima.....

u cijeloj toj prici moram spomenuti i Mihicu koja stvarno nije imala srece cijeli vikend i imala je katastrofalno pripremljen motor i nije mogla nikak konkurirat za vodece pozicije bez obzira sto se trudila da bude sto brza.....

sta se tice klase open leo je opet dokazao da je najbolji i najludji i da se nije previse zaigro u kisnoj utrci odnio bi dva prva mjesta......osim njega odlicne utrke su odvozili i decki iz red teama kukic i grdic.....

na start je cak i stao mislav perkusic ali ovaj puta ne sa nekom bjesno slozenom pilom nego sa tajvanskim 4T skuterom Adly 150cc s kojim se borio po stazi jer je motor totalno nevozan i bio na kraju prvi i jedini u toj klasi i odnio sve pehare......  ;D

osim ovih poznatih faca u ph-u cestitam jos i deckima koji su po prvi puta vozili utrku u marofu....a to su u klasi 70 decko sa bijelim zipom i u klasi open decko sa narancasto-sivim sp-om180 i decko sa crnim skiperom.....decki samo naprijed i nedajte se....  :icon_thumright:

the_ilusionist:
decko na bijelom zip-u nema pojma... ispada se za sve skupa...  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju