Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH & EP Skuteri 2009, 3. utrka - NOVI MAROF, 27. i 28. lipnja 2009.

<< < (3/10) > >>

doritos:

--- Citat: the_ilusionist - 29 Lipanj, 2009, 15:00:53 ---decko na bijelom zip-u nema pojma... ispada se za sve skupa...  :toothy12:

--- Kraj citata ---
...bitno da ti znas seljacino, sta imas tu srat majmune...da ja imam para da si to priustim i iako neznem bogzna sta vozit ja bih se isto prijavio na trku jer je to gust kretenu...decko se uci... :icon_thumright:

the_ilusionist:
slusaj, nisan seljak, a taj momak na BILOME ZIP-u san ja!!!  ;D
i mislin da sam za sebe mogu rec da neznan vozit...  :toothy9:

smiri strasti...  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: the_ilusionist - 29 Lipanj, 2009, 17:11:50 ---slusaj, nisan seljak, a taj momak na BILOME ZIP-u san ja!!!  ;D
i mislin da sam za sebe mogu rec da neznan vozit...  :toothy9:

smiri strasti...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: the_ilusionist - 29 Lipanj, 2009, 15:00:53 ---decko na bijelom zip-u nema pojma... ispada se za sve skupa...  :toothy12:

--- Kraj citata ---

jbt nemoj seruckat......kaj mislis da ja nebi padao tolko da sam prvi put na stazi......pa nismo mi profesionalni vozaci ko svabo da kad dodjemo na neku stazu koju neznamo da vozimo malo po malo.......nas odma pukne adrenalin i normalno da moras past jer si nabrijan na ovog ispred tebe.....sve u svemu ti i tvoji frendovi ste odlicno odvozili za prvi put i sam nastavite dalje sa trkama.....  :icon_thumright:

a zich i ja cemo vam opet doc izrezivat brojeve na sljedecoj utrci.....  ;D

the_ilusionist:
 ;D
meni je ovo prvi susret sa stazon i uopce voznjon sa skuteron... inace se ne vozin bas puno, mozda 4-5 000 km godisnje voznje cisto za pribacit se...
a moj cilj je bija provat sve to vidit i najveca zelja je bila naucit na kolino sta san i naucija, koliko toliko., al me jebe jos polozaj tijela na skuteru... i sad san i tu vidija sta i kako, i znan kako sljedeci put moran... a skuter ne mice s mista u usporedbi s ostalima, i vozija san sa zadnjin propisanin amortizeron, i motor je plesa na sve strane, onaj dugi ljevi zavoj posli ciljne, tu je motor nenormalno plesa... prova san vozit sa drugin amortizeron od kolege, i to je bija nov motor, kako legnes, tako stoji, ne mrda nigdi, al posto smo svi skupa vozili trku, mora san s tin smecavin amortizeron vozit i posljedica je bila da san do 6 kruga trke pa 4 puta. zadnji pad je bija koban za motor, iskrivija se kiler i propisa, pikla ekspanziona posuda i iskrivija se volan totalno...

ugl ja jako zdovoljan i naravno, jedva cekan opet :D

jos da kazen, ekipa je zakon, trke ka trke su strava, al ono uzajamno pomaganje je nesto posebno... stvarno svaka cast ljudima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju