Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH & EP Skuteri 2009, 3. utrka - NOVI MAROF, 27. i 28. lipnja 2009.
zich:
--- Citat: divljakusa - 30 Lipanj, 2009, 16:29:41 ---Dobar pad....:)
--- Kraj citata ---
tu je sj#bo skut do kraja :(
the_ilusionist:
tu san bija na kolinu u tome zavoju kad me odniloooo :toothy9: tu san pa sa cca 80-ak km/h... mozda vise mozda manje, neman celer pa neznan... al tu san sjeba cili motor, puka i iskrivija se hladnjak, iskrivija se volan totalno, pukla ekspanziona posuda... tu na slici san se taman isa dignit XD da se nije volan nako cili iskrivija bija bi ja opet nastavija sta vi rezurtiralo blokavanjen skutera jer nisan dma sinja bija da san puka kiler... tako da... nije sve tako sivo :D
SRAD:
Čestitke svima koji su se utrkivali, puno hvala 2TDottoreu i Zichu na pomoći :icon_thumright:
Inače kišne utrke mi odgovaraju i da se nije raspala lulica sviječice u predzadnjem krugu osvojio bi 2. mjesto, ali nema veze bitna je kompeticija i druženje :hello:
2TDottore:
--- Citat: SRAD - 30 Lipanj, 2009, 21:22:22 --- bitna je kompeticija i druženje :hello:
--- Kraj citata ---
tako je.....najbitnije je da se svi lijepo druzimo i zezamo i medjusobno pomazemo ako sta zatreba bez ikakve nervoze i napetosti a dobri rezultati ce doci sami od sebe uz malo srece nekima malo prije a nekima malo kasnije...... :icon_thumright:
zich:
--- Citat: SRAD - 30 Lipanj, 2009, 21:22:22 ---Čestitke svima koji su se utrkivali, puno hvala 2TDottoreu i Zichu na pomoći :icon_thumright:
Inače kišne utrke mi odgovaraju i da se nije raspala lulica sviječice u predzadnjem krugu osvojio bi 2. mjesto, ali nema veze bitna je kompeticija i druženje :hello:
--- Kraj citata ---
nemas problema, i drugi put, al cemo se potruditi biti malo vise korisni i malo manje zajebavat, ima ok decki koje ne treba zajebavat,
ali ima i umisljenih tatinih sinova kojima treba malo usi natrljati
bitno samo da je zezancija i da je opusteno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju