Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH & EP Skuteri 2009, 3. utrka - NOVI MAROF, 27. i 28. lipnja 2009.
doritos:
--- Citat: the_ilusionist - 29 Lipanj, 2009, 17:11:50 ---slusaj, nisan seljak, a taj momak na BILOME ZIP-u san ja!!! ;D
i mislin da sam za sebe mogu rec da neznan vozit... :toothy9:
smiri strasti... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...ok sory, vidis da sam te odmah isao braniti, aha :icon_biggrin:...moja isprika jer nisam kuziio al sam mislio najbolje...to valjda znas i sretno stari, polako i uzivaj :)
the_ilusionist:
--- Citat: doritos - 30 Lipanj, 2009, 00:32:09 ---...ok sory, vidis da sam te odmah isao braniti, aha :icon_biggrin:...moja isprika jer nisam kuziio al sam mislio najbolje...to valjda znas i sretno stari, polako i uzivaj :)
--- Kraj citata ---
ma nema problema ... fala... :icon_thumright:
divljakusa:
Ewo da i ja malo prokomentiram, nakon kaj se glawa malo ohladila.
Utrka je bila dobra....wrijeme ko wrijeme, to su utrke i nemoŽeŠ birat prognozu wremena.
Kaj se tiČe mog skutera, gledajuĆi na prwih pet mjesta u prwoj utrci, moj je bil skuter solidno sloŽen. Od tih prwih pet, najlošije sloŽen skuter je imao moj brat.
No pad i nerwoza su uČinili swoje i desile su se neke stwari koje se nisu smjele desit da Čowjek ne reagira impulziwno.
Čestitke mom bratu, koji unataČ najslabije sloŽenom motoru je dokazao da je wozaČ u rangu sa PerkuŠiĆem.....to su dwa wozaČa, kojima nisu problem ni staze a ni wrijeme. Jer staza je staza, ima samo dwa zawoja i to je oduwijek tak.
Čestitke swim wozaČima....btw....dobila sam dobru konkurenciju u padanju....xD
the_ilusionist:
--- Citat: divljakusa - 30 Lipanj, 2009, 12:08:41 ---Čestitke swim wozaČima....btw....dobila sam dobru konkurenciju u padanju....xD
--- Kraj citata ---
:toothy9: jebi ga, kad se neznaju granice i kad vozis sa propisanim amortizerom dodje se do toga da u 6 krugu trke padas 4 put.... XD
sta je najgore da nisan sabija po motora u tom padu nastavija bi ja dalje, taman bi ima 7-8 padova u 12 krugova XD
divljakusa:
Dobar pad....:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju