Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Minarelli CDI na keewaj -cpi
luna500rr:
--- Citat: M!cko46 - 17 Ožujak, 2011, 21:49:35 ---Jedno glupo pitanje jel mogu ja da stavim CDI sa minarelija na kineza 4t? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Moze, i sada imas cdi kao na 2t kinezma i sada imas iskru viska, ako i poslje stavis minarelli cdi opet ces imati iskru viska... Ako ti trenutno cdi nije blokiran, neisplati ti ga se ni najmanje mjenjat i mucit se s prespajanjem zica...
M!cko46:
--- Citat: luna500rr - 20 Ožujak, 2011, 14:25:29 ---Moze, i sada imas cdi kao na 2t kinezma i sada imas iskru viska, ako i poslje stavis minarelli cdi opet ces imati iskru viska... Ako ti trenutno cdi nije blokiran, neisplati ti ga se ni najmanje mjenjat i mucit se s prespajanjem zica...
--- Kraj citata ---
Ok,govore da je startniji pa sam zato mislio da stavim :P
enel:
Hvala puno Slow, uradit cu kako si ti rekao :icon_biggrin:.
Ako moze jos samo malo pomoci oko ove struje...
Kako da spojim Yamaha struju na chinarelli ozicenje :help:?
Evo slike:
- yamaha struja:
- chinarelli ozicenje:
U ovaj dzek na yamahi ulaze samo dvije zice, a kod chinarellia 3 :o
animatrix:
mislis yamaha namotaji?
ove 2 zice sto su odvojene ti idu na cdi, crno-crvena bi trebala biti visokonaponska zavojnica a bijelo crvena pickup.
ove 2 sto su na konektoru, moguce da zuto-crvena je naponska koja ide na regler, a bijela je masa. uglavnom te 2 spoji direkt na konektor na skuteru i gledaj hoce bit svjetala na skuteru.. mislim da nemos nis zajebat
enel:
--- Citat: animatrix - 23 Ožujak, 2011, 00:08:47 ---mislis yamaha namotaji?
ove 2 zice sto su odvojene ti idu na cdi, crno-crvena bi trebala biti visokonaponska zavojnica a bijelo crvena pickup.
ove 2 sto su na konektoru, moguce da zuto-crvena je naponska koja ide na regler, a bijela je masa. uglavnom te 2 spoji direkt na konektor na skuteru i gledaj hoce bit svjetala na skuteru.. mislim da nemos nis zajebat
--- Kraj citata ---
Jeste Yamaha namotaje.
Na slici jedan su zice sa Yamaha namotaja, 1 konektor i 2 zice.
Na slikama 2, 3, 4 su spojene zice od chinarelli namotaja sa chinarelli ozicenjem.
Mene zanima, kako da spojim ove dvije zice od Yamaha namotaja sa ove dvije zice od chinarelli ozicenja tj. koje boje da spojim?
Dalje me zanima da li mogu spojiti Yamaha konektor sa chinarelli konektorom, iako u Yamahin konektor ulaze 2 zice, a iz chinarelli konektora izlaze 3 zice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju