Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Minarelli CDI na keewaj -cpi
animatrix:
dok se ja snadjem na 4sharedu
http://www.4shared.com/file/WSr80dk3/Luna_Struja.html
enel:
Da ne otvaram novu temu da se ovde prikljucim.
Imam kratko pitanje. Cvele je dao ovu semu spajanja:
"Cvajo zice: Minarelli cdi zice:
--- Citat: cvele60 - 19 Svibanj, 2010, 21:01:59 ---Mina CDI prepakovan na Keewaj-CPI ...
plavo i bijelo -> crvena i bijela
crveni i crni -> crvena i crna
Crno -> narančasta
crno-bijeli -> crna
zelena -> crna i bijela
bijelo zeleno -> - (sasija / negativne baterije terminala)
--- Kraj citata ---
Sve mi se zice poklapaju,
Minarelli cdi:
Cvajo zice:
Jedini problem je sto kod mene "bijelo-zelena" zica nije slobodna nego ide u chinarelli cdi, a imam posebnu neku zicu (sva je crna) koja ide na masu tj. zavrcem je na deklo. Ona je kao slobodna, ne dolazi u kontakt sa cdi.
Evo i te zice: (vidi se zica u gornjem lijevom dijelu dekla, skroz crna)
Pitanje je: da li da spojim "bijelo zelenu" zicu sa minarelli cdi? Ili da zelenu zicu spojim sa masom, a ovu sto je bila na masi da spojim sa cdi?
Ako mi moze neko pomoci :help:
M!cko46:
Jedno glupo pitanje jel mogu ja da stavim CDI sa minarelija na kineza 4t? :dontknow:
skipper_2t:
da ne otvaran temu novu
spaja san yamahinu struju na instalaciju od duciati struje,sve san spojia ali ostajemi jedan đek sa cdi-a sa crvenon i crnon žicon,jeli se taj đek spaja na bobinu(crvena na bobinu,crna masa)?
SlowRider:
--- Citat: enel - 17 Ožujak, 2011, 21:13:04 ---Jedini problem je sto kod mene "bijelo-zelena" zica nije slobodna nego ide u chinarelli cdi, a imam posebnu neku zicu (sva je crna) koja ide na masu tj. zavrcem je na deklo. Ona je kao slobodna, ne dolazi u kontakt sa cdi.
Evo i te zice: (vidi se zica u gornjem lijevom dijelu dekla, skroz crna)
Pitanje je: da li da spojim "bijelo zelenu" zicu sa minarelli cdi? Ili da zelenu zicu spojim sa masom, a ovu sto je bila na masi da spojim sa cdi?
Ako mi moze neko pomoci :help:
--- Kraj citata ---
Crnu zicu kod anlasera ne diraj, ostavi je spojenu na bloku jer je to glavna masa.
A ovih 5 zica sto idu u cdi na tvom skuteru takoder spajas sve na cdi od yamahe.
Yamaha Tvoj CDI
Crno crvena - Crno crvena
Bijelo crvena - Plavo bijela
Crno bijela - Crno bijela
Narandzasta - Bijelo zelena
Crna - Crna
Bilo bi dobro da pogledas koje je boje zica koja ide u bobinu, ako je Bijelo zelena kao sto imas u cdiu, onda spajaj kako sam naveo.
--- Citat: M!cko46 - 17 Ožujak, 2011, 21:49:35 ---Jedno glupo pitanje jel mogu ja da stavim CDI sa minarelija na kineza 4t? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne moze.
--- Citat: skipper_2t - 17 Ožujak, 2011, 22:47:17 ---da ne otvaran temu novu
spaja san yamahinu struju na instalaciju od duciati struje,sve san spojia ali ostajemi jedan đek sa cdi-a sa crvenon i crnon žicon,jeli se taj đek spaja na bobinu(crvena na bobinu,crna masa)?
--- Kraj citata ---
koji ti je dzek ostao viska, ovakav kao na slici sa crno crvenom zicom?
http://i921.photobucket.com/albums/ad54/enel_/CIMG1749.jpg?t=1300392521
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju