Tehnički kutak > Tuning skutera
imam jedan problem na nrg mc2 hitnoo
nostra:
--- Citat: rovinj - 10 Lipanj, 2009, 10:14:14 ---Kak piše u naslovu imam problem jedan
znači na motoru imam full kitt Malossi MHR 70cc Kit
, imam male šušte žute a veliku imam bjelu auspuh imam leo vince od 70 baš za kitt karbos imam od 21 variator imam polini upalim motor start imam odličan a poslje od 40 do 70 ne ide skoro ništa pa od 70 do 110 ide koo bjesan motor meni zanima šta trebam napravit da mi ide normalno od 0 do 115 na sat trebami neko ko baš se razumi u tomee hvala na odg toothy10
--- Kraj citata ---
iskreno meni smrdi na karburator..
kod mene bili takvi simptomi samo što je u mene serijala i karb 17,5
rovinj:
znači da stavim karbos od 17i po dajte mi pomognite ako neko znaa
DvdAerox:
probaj sa 60% tvrdjom sustom i vidi dal se sta poboljsalo, bjela je ipak premekana za tvoj setup... btw. daj jos info npr. imas prijenose i dali je mhr sa jednom ili 2 fase...
nostra:
--- Citat: rovinj - 10 Lipanj, 2009, 18:44:43 ---znači da stavim karbos od 17i po dajte mi pomognite ako neko znaa
--- Kraj citata ---
netrebaš ti 17,5 nego trebaš poštelat svoj karburator,odgovarajuću diznu,zbušit airbox ili gljivu stavit i mislim da će ti to riješit problem koji imaš...ja sam isti problem imao radi neuštelanog karba i pre male dizne..prijenos ti je valjda ok ako nije mjenjaj i tamo nešto...ali fućkaj bacanje novaca u prijenos ako je karb u banani...
rovinj:
kitt mhr ima dvije fašee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju