Tehnički kutak > Tuning skutera

imam jedan problem na nrg mc2 hitnoo

<< < (3/7) > >>

rovinj:
šta misliš da je karbos u banani ili treba se malo zezat sa diznomm

nostra:

--- Citat: rovinj - 10 Lipanj, 2009, 21:36:59 ---kitt mhr ima dvije fašee

--- Kraj citata ---

nisam skužio ovo i nisam nikad imao nakitani skuter...pa će ti sigurno netko iskusniji u tvojoj temi bolje pomoći...samo ti velim da sam jako sličan problem imao radi karba-pa eto znaš od kud možeš krenut...
karb u banani-očisti ga,pogledaj koja je dizna i raspitaj se koja bi ti trebala biti na tvom setupu,pogledaj svječicu ili klip kakve su boje da  utvrdiš kakva ti je smjesa-ako nevalja poštelaj ju-imaš vijak za smjesu imaš iglu i s njom se malo igraj,klipić itd..upiši štelanje karba u tražilicu i prouči to malo ako neznaš(i sam sam tako te priupitao par ljudi na msnu)..
-možda nije karb(ali kreni od njega )može bit i da ti zrak negdje vuće pogledaj prirubnicu dali je ispucala i ostale dijelove... itd..uglavnom prouči to malo po tražilici...

smmania:
sinko nema karb veze s ovim to ti je do prijenos ,niko se nije usrecio sa bijelim centralnim a da nije imo rupu u ubrzanju ..... tvrdi centralni malo sa rolinama se poigrat i to je to

DvdAerox:
i ja bi prije cacko oko prijenosa,

@nostra, faša ti je karika  :icon_thumright:

manky:

--- Citat: nostra - 10 Lipanj, 2009, 21:16:03 ---netrebaš ti 17,5 nego trebaš poštelat svoj karburator,odgovarajuću diznu,zbušit airbox ili gljivu stavit i mislim da će ti to riješit problem koji imaš...ja sam isti problem imao radi neuštelanog karba i pre male dizne..prijenos ti je valjda ok ako nije mjenjaj i tamo nešto...ali fućkaj bacanje novaca u prijenos ako je karb u banani...

--- Kraj citata ---

Da je do karburatora ne bi on išao 110kmh.Problem je u prijenosu.Znači za početak vrati nazad serijsku centralnu oprugu.Polini varijator nije neko sretno rješenje jer je gotovo isti kao serijski,puno bolji je multivar2000.Poigraj se malo sa težinom rolica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju