Tehnički kutak > Tuning skutera

imam jedan problem na nrg mc2 hitnoo

<< < (4/7) > >>

nostra:

--- Citat: manky - 10 Lipanj, 2009, 22:01:03 ---Da je do karburatora ne bi on išao 110kmh.Problem je u prijenosu.Znači za početak vrati nazad serijsku centralnu oprugu.Polini varijator nije neko sretno rješenje jer je gotovo isti kao serijski,puno bolji je multivar2000.Poigraj se malo sa težinom rolica.

--- Kraj citata ---

tu  griješiš išao bi...kad sam po diznu za 17,5 došao mene je u mom mjestu jedan poznati majstor uvjeravao da je do prijenosa a ja cijeli novi prijenos stavio pred tjedan dana...i reko mu ajde poštelaj webera 12 koji je bio na skutu i vrti on ali ništa..skuter se vukao do 40-50 trebalo mu 50 m da dođe do te brzine a onda je vukao do 105 po vurama bez hebemti..promjenio karb i uštelao novi i problem je riješen  :icon_thumright:

smmania:

--- Citat: manky - 10 Lipanj, 2009, 22:01:03 ---Da je do karburatora ne bi on išao 110kmh.Problem je u prijenosu.Znači za početak vrati nazad serijsku centralnu oprugu.Polini varijator nije neko sretno rješenje jer je gotovo isti kao serijski,puno bolji je multivar2000.Poigraj se malo sa težinom rolica.

--- Kraj citata ---

sinko ne pricaj gluposti u vezi varia

massi:
evo decki imam jedan problem
imam nrg mc2 sa MHR 80cc kitom , auspuh leo vince 70, variator polini 9 rula(rulini su zeleni kao sto sam ih dobio sa variatorom) i na kvacilu su male sustice zute a velika centralna bijela, a karbos 21
problem je u tome sta on gubi od 40 do nekih 80 a ide po skveri 120kmh

massi:
i kit je sa dvije fase

dino73n:

--- Citat: massi - 10 Lipanj, 2009, 22:34:30 ---evo decki imam jedan problem
imam nrg mc2 sa MHR 80cc kitom , auspuh leo vince 70, variator polini 9 rula(rulini su zeleni kao sto sam ih dobio sa variatorom) i na kvacilu su male sustice zute a velika centralna bijela, a karbos 21
problem je u tome sta on gubi od 40 do nekih 80 a ide po skveri 120kmh

--- Kraj citata ---

Ti se to registrujes na forum svaki put ponovo kad hoces nesto da pitas,eto sve ti je receno,stavi lakse ruline nego sto su sad na njemu i tvrdji centralni feder i zavrsio si sa poslom,price o karburatoru zaboravi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju