Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Village riders Gradište - 19.-21.6.2009.

<< < (5/19) > >>

kiza-iz-kvarta:
kolko ja znam klasu 50 bi trebao vozit ogi iz kvarta sa aeroxom......pitaj dekya on sve zna šta se u gradu događa..... :happy6:

Drale:
Kad počinju trke???? Ja dolazim oko 5 na nexusu... moci ce te me skuziti imati cu red bull u ruci i s njim cu objasnjavati di tko šta.....

stay campton ooooooouuuu shit mennnn

kiza-iz-kvarta:
 trke su uvijek počimale oko podneva u gradištu.....drale jel to tvoj nexus ili ćeš ga  opet posudit od nekog i nećeš mu ga vratit 5 sati? :toothy10: garant stalno zato nosiš kacigu u gepeku i bubrežnjak......

VoRdA_NRG_MC3:
ja cu doci da vidim sta ima i odma nazad...nezz ocu bit i 5 min..

kiza-iz-kvarta:
bio.....razočaro se...najšugaviji susret ikad...vjerujem da je jedino dekyu bilo cool...nije bilo klase 50 ni 250,a na sva usta bila najavljeno..... faking jazavci sa sela :violent1:.....pojeo burek sa sirom i buhtlu s čokoladom,marijan se prejeo od komada pizze,deky i benny su nas gledali dok smo jeli(sirotinjo i bogu si teška) i popili 2 litre original cole(naravno i tu se deky ogrebao) i pravac compton.......i tamo rješili još jednu dvolitraču(ne bi vjerovali bez dekya,al samo zato jer čim smo skužili da se uživio u gledanje klase open-uhvatili crtić bez njega)..... :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju