Općenito > Generalno o skuterima

Skuteri za cure i dečke :D

<< < (7/7)

benelli:

--- Citat: seba - 13 Lipanj, 2009, 16:13:27 ---ima u slo neki na struju idu ko ludi i ako se previse zabijas samo ti iskljuce struju(napon) i vise ne vozis :laughing7: :laughing7:
u poreču imas vise vrsti,znam da ima 125 na brzine,to ce ti bit dovoljno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
u porecu se placa 10min 70kn sa kartingom od 250cc a sa kartingom od 290cc cini mi se ako ne i vise cc je 90kn 10min
a za 125 na brzine koliko ja znam nemaju jedino ako nisu neki djeciji ali to su oni od 50 i nemaju brzine a ni ti od 250cc i ovi od 290cc nemaju brzine ipak mi je to blizu pa sam vozio koj put a od opreme dobis samo kacigu i potkapu ako hoces isto ako ja nosim svoju kacigu kad idem

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: benelli - 17 Lipanj, 2009, 18:39:57 ---u porecu se placa 10min 70kn sa kartingom od 250cc a sa kartingom od 290cc cini mi se ako ne i vise cc je 90kn 10min
a za 125 na brzine koliko ja znam nemaju jedino ako nisu neki djeciji ali to su oni od 50 i nemaju brzine a ni ti od 250cc i ovi od 290cc nemaju brzine ipak mi je to blizu pa sam vozio koj put a od opreme dobis samo kacigu i potkapu ako hoces isto ako ja nosim svoju kacigu kad idem

--- Kraj citata ---

Nije to tolko ni skupo kolko neki misle da su u stanju to vozit cijeli dan,ovi jaci te iscrpe pun k**ra*,ako izdrzis 10,20minuta dobro..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju