Općenito > Generalno o skuterima
Skuteri za cure i dečke :D
juric_16:
a jbg izgubili smo bitku ali ne i rat
vktr:
a onaj stari i ženska su me najviše naživcirali, nakon kaj mi je krepala petica, lik me ubaci u ...dvojku ja mislim, i onda mu velim da je to duplo sporije od petice i lik mi počne izmišljat neki k**ra*, onda sam mu reko da sam onog malog od 40 kila (ja imam 72) prije na ravnici prestizo, a sad mu ne mogu ni prismrdit, i onda mi je on kao razlog tome naveo da mali već mjesec dana dolazi i vježba :toothy12:
a onom kak ti kažeš "majstoru" je žena rekla da je držao nogu na kočnici pa mu je zato bio spor hahahahhahah
na kraju je i sam priznao da tako stvari stoje i da je stvar sreće :laughing1: hahahaha baš me zanimaju ti novi bolidi koji će bit druge godine(a moguće , na stranici već piše da prodaju 20 kartinga očuvanih s hondinim mašinama :laughing9:)
vktr:
još jedna stvar mi nije jasna, pisalo je u nagradnoj samo za one koji su prošli s 4 ili 5 a kak su oni provjerili s kolko je ko prošo'??
juric_16:
ma provjeravaju oni moj racku
vktr:
aj stavi ak imaš neke slike da vide ljudi prave rejsere, samo nemoj one na kojima sam ja ako me ima na njima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju