Ostalo > Sportski kutak

MARKOVIĆU ODLAZI!!!

<< < (2/5) > >>

StreetRunner:
sramota i ništa drugo.Da nam se sad oni jadni Poljaci mogu smijat u facu.Ma nek samo spomenu na lito da su oni dobili Euro a mi niti jedan glas glavu ću im sravnat sa zemljom.Ovo je sramota teška.
MARKOVIĆU ODLAZI!!!!!!

aeroman:
Marković treba podhitno biti promjenjen zbog toga što nas je sve napravio budalama,govorio neznam kao kolko je prikupio glasova,a šta je napravio,sam su Sanader i kreteni se otišli tamo sramotit!!
Znate vi kolko košta ta jebena kandidatura???Pa nije to besplatno(promiđba,marketing,Markovićeva sranja i putovanja stručnog stožera!!!)
Ovo je druga kandidatura!!!Prvi puta smo išli s BiH,ko bi dao nama i Bosancima???A i mađari nisu najsretnije riješenje(kaka je to Mađ vlada koja stoji iza kandidature a prije 2mj.premijer priznaje kak je lago i malo mu falilo da mu sruše vladu prosvjedima :protest: :protest: :protest:)
Ljut sam jer je konjina prodavo maglu koju ćemo mi skupo otplaćivat :jerk:
Već ga vidim kak će srat da je to zbog navijača i naših divljanja koja je on skupo platio..
Mater mu šugavu mi naša divljanja platimo našim novce(porezima)a s čime on plaća svoje kandidature!!
To je sve od mene što se tiče tog majmuna :lud:

Goran:

--- Citat: aeroman - 18 Travanj, 2007, 15:40:21 ---Marković treba podhitno biti promjenjen zbog toga što nas je sve napravio budalama,govorio neznam kao kolko je prikupio glasova,a šta je napravio,sam su Sanader i kreteni se otišli tamo sramotit!!
Znate vi kolko košta ta jebena kandidatura???Pa nije to besplatno(promiđba,marketing,Markovićeva sranja i putovanja stručnog stožera!!!)
Ovo je druga kandidatura!!!Prvi puta smo išli s BiH,ko bi dao nama i Bosancima???A i mađari nisu najsretnije riješenje(kaka je to Mađ vlada koja stoji iza kandidature a prije 2mj.premijer priznaje kak je lago i malo mu falilo da mu sruše vladu prosvjedima :protest: :protest: :protest:)
Ljut sam jer je konjina prodavo maglu koju ćemo mi skupo otplaćivat :jerk:
Već ga vidim kak će srat da je to zbog navijača i naših divljanja koja je on skupo platio..
Mater mu šugavu mi naša divljanja platimo našim novce(porezima)a s čime on plaća svoje kandidature!!
To je sve od mene što se tiče tog majmuna :lud:

--- Kraj citata ---
Marković je seljačina koju je trebalo odavno smijeniti!!!Jadni mi s njim!!!

Tommek:
isuse bože,vi ste smješni redom...meni je žao,ali se ne slažem ni 1% s vama...
HRVATSKA NIKADA NIJE IGRALA BOLJI NOGOMET,zašto njega smjeniti?
najbolje je da je on kriv što nam je NAŠA DOMOVINA u banani (nije kriv narod),sve je stvar novca...
Što će oni kod nas zaraditi? ajde molim vas...

Goran:

--- Citat: Tommek - 18 Travanj, 2007, 21:19:52 ---isuse bože,vi ste smješni redom...meni je žao,ali se ne slažem ni 1% s vama...
HRVATSKA NIKADA NIJE IGRALA BOLJI NOGOMET,zašto njega smjeniti?
najbolje je da je on kriv što nam je NAŠA DOMOVINA u banani (nije kriv narod),sve je stvar novca...
Što će oni kod nas zaraditi? ajde molim vas...

--- Kraj citata ---
Pa nije Marković zaslužan što Hrvatska odlično igra za to je zaslužan majstor Slaven Bilić!Problem je u tome što on prodaje ljudim maglu, brije neke svoje zamisli, govorio je o nekim sigurnim glasovima, njegovo odlično poznanstvo s Platinijem za kojeg je i on glasao za predsjednika a Platini mu je vratio figu!To ti govori sve o Markoviću, previše je napuhao situaciju a i s druge strane bolje da nismo dobili Europsko prvestvo jer bi se on konjina i ostala stoka najviše nakrali!!!Od kuda njemu oupće da bi mi mogli dobiti europsko pa Mi i Mađari imamo 16 milijona a Poljaci i ukrajinci 90 milijona ljudi, ljudi traže što veće tržište, profit, zaradu, i nove poslovne ugovore!Gdje ćemo se mi s njima mjeriti!!! Ipak su ukrajinci kupili europsko, onaj njihov miljarder je kupio glasove a i on je u Fifinom odboru- o čemu pričati! sve se svodi na lovu!!!Tako je kako je! :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju