Ostalo > Sportski kutak
MARKOVIĆU ODLAZI!!!
aeroman:
--- Citat: Goran - 18 Travanj, 2007, 22:56:43 ---
--- Citat: Tommek - 18 Travanj, 2007, 21:19:52 ---isuse bože,vi ste smješni redom...meni je žao,ali se ne slažem ni 1% s vama...
HRVATSKA NIKADA NIJE IGRALA BOLJI NOGOMET,zašto njega smjeniti?
najbolje je da je on kriv što nam je NAŠA DOMOVINA u banani (nije kriv narod),sve je stvar novca...
Što će oni kod nas zaraditi? ajde molim vas...
--- Kraj citata ---
Pa nije Marković zaslužan što Hrvatska odlično igra za to je zaslužan majstor Slaven Bilić!Problem je u tome što on prodaje ljudim maglu, brije neke svoje zamisli, govorio je o nekim sigurnim glasovima, njegovo odlično poznanstvo s Platinijem za kojeg je i on glasao za predsjednika a Platini mu je vratio figu!To ti govori sve o Markoviću, previše je napuhao situaciju a i s druge strane bolje da nismo dobili Europsko prvestvo jer bi se on konjina i ostala stoka najviše nakrali!!!Od kuda njemu oupće da bi mi mogli dobiti europsko pa Mi i Mađari imamo 16 milijona a Poljaci i ukrajinci 90 milijona ljudi, ljudi traže što veće tržište, profit, zaradu, i nove poslovne ugovore!Gdje ćemo se mi s njima mjeriti!!! Ipak su ukrajinci kupili europsko, onaj njihov miljarder je kupio glasove a i on je u Fifinom odboru- o čemu pričati! sve se svodi na lovu!!!Tako je kako je! :sad1:
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo!! :icon_thumright: :icon_thumright: Pa šta je on zaslužan za našu igru???a da je dobio Euro preseravo bi se.Sam bi sebi digo spomenik!Seljačina prodavo maglu!Nek se kani nogometa jer mu tu nije mjesto!!!Jer on zaslužan za 3.mjesto98'.I što Tommek kaže"Sve je stvar novca"Pa zašto je onda trošio paru na 2 kandidature,šta se nije zadovoljio s dobrom igrom i odj#bo od stvari za koje zna da nemože dobit..Da je fer sam bi odstupio sa dužnosti i časno odj#bo iz Hrv.nogometa!!!
enigma:
kad ste već spomenuli novac treba i napomenuti da se hrvatska nogometna reprezentacija u markovićevoj eri godinama priprema u ČATEŽU, tj SLOVENIJI....pa zar se sve te pare sve te godine nisu mogle uložiti u neki sportski centar u hrvatskoj???
toliko o markoviću... :angry7:
IZd:
Vrijeme je...da ode...
Samo mali komentar za one koji misle da je on zaslužan za igru reprezentacije:
Da su mislili da će Bilić napraviti nešto onda bi mu dali ugovor na 4 godine (što je normalno), a ne na dvije. Time su odmah u startu pokazali da mu ne vjeruju i da računaju samo na ove kvalifikacije na njega, već tada misleći da neće uspjeti, tako da će onda netko drugi preuzeti trenersku palicu...a sada ga svi ti hvale... :dontknow:
enigma:
--- Citat: IZd - 19 Travanj, 2007, 09:10:28 ---Vrijeme je...da ode...
Samo mali komentar za one koji misle da je on zaslužan za igru reprezentacije:
Da su mislili da će Bilić napraviti nešto onda bi mu dali ugovor na 4 godine (što je normalno), a ne na dvije. Time su odmah u startu pokazali da mu ne vjeruju i da računaju samo na ove kvalifikacije na njega, već tada misleći da neće uspjeti, tako da će onda netko drugi preuzeti trenersku palicu...a sada ga svi ti hvale... :dontknow:
--- Kraj citata ---
točno tako...nije li marković pogriješio kad je barića stavio na klupu, isto tako i jozića, sad je zbog pritiska javnosti bio smjenjen kranjčar i stavljena bivša vatrena ekipa..
samo da bi marković sačuvao fotelju....da ima imalo morala sam bi dao ostavku...
enigma:
dakle,ostaje nam dobri stari vlatko... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju