Općenito > Generalno o skuterima
Ugradnja termo grupe
SlowRider:
--- Citat: Antares - 09 Lipanj, 2009, 16:26:38 ---Taj ću i uzet, ako uzmem novi setup.
Još me samo zanima jel se uz replicu dobiju karbonske lamelice?
--- Kraj citata ---
Ne dobijes prave karbonske lamelice, dobijes karbonitne, ako ti se posreci, mogu posluziti.
Sto se tice frge, za 19-icu ti je bitna oznaka PHGB i 2 slova poslje oznake, npr. BS.
Mislim da bi bio jako dobar izbor Dellorto 21 BE (black edition), orginal dellorto pakiranje BE ili Stage6 dellorto, jer ima setup koji odlicno pase replici.
19 BE je isto solidan karb, bitno je da izbjegnes iglu w16 koja daje na takvom setupu cak i previse goriva sto se odrazava i na visoku potrosnju.
Antares:
A sto s ovim 21 karbom nebi bila velika potrošnja? Ja sam mislio da je 19 karb najbolji uz replicu.
SlowRider:
--- Citat: Antares - 09 Lipanj, 2009, 19:09:39 ---A sto s ovim 21 karbom nebi bila velika potrošnja? Ja sam mislio da je 19 karb najbolji uz replicu.
--- Kraj citata ---
naravno da 21 karb sa w16 iglom moze mnogo vise popiti od 21 karba sa w7 iglom, razlika je i nekoliko litara goriva. Taj 21 BE ima w7 iglu sa kojom se moze bolje podesiti karb za setup koji trebas. Iako nije los niti 19BE koji isto nema w16 iglu, nego w9.
Antares:
Ne kuzim se ja u igle. Ugl. potrosnja ovisi o igli, a ne nužno o veličini karba?
dhorvat:
--- Citat: Antares - 09 Lipanj, 2009, 20:22:49 ---Ne kuzim se ja u igle. Ugl. potrosnja ovisi o igli, a ne nužno o veličini karba?
--- Kraj citata ---
Tako je :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju